Burak Denizin Yeni Projesi Belli Oldu

Burak Denizin Yeni Projesi Belli Oldu
Yakışıklı oyuncu Burak Deniz Maraşlı dizisinden sonra ekranlara yeni projesi ile gelecek. Yakışıklı oyuncu bakın hangi dizide rol alacak..

Burak Deniz’in oyunculuk performansından sonra yeni sezonda hangi projede rol alacağını sevenleri büyük bir merakla bekliyordu. Atv ekranlarında seyircisi ile buluşan Maraşlı celal ve başrol oyuncusu Alına boz ile çok güzel partner oldular. Başarılı bir sezona imza atan Burak Deniz'in yeni projesi ne olacak?

Genç kızların gözdesi olan Burak deniz, Maraşlı Celal karakterinde sergilediği başarılı performans ile takdirlere layık görüldü. Ünlü oyuncu Burak Deniz yaz tatili sürecinde  Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için de İtalya’ya gitti. Yayına girecek olan Dizinin sadece 4 bölümünde yer alarak Arman isminde bir fotoğrafçıya hayat verdi.

başarılı oyuncu Türkiye kadar yurt dışında da tanınmaya başlayacak. İtalya’da yeni Kendisine yeni çevre kuran Burak Deniz, Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisi ile çok büyük bir kitleye daha ulaşarak adının duyulmasını sağlayacak.

Ünlü oyuncu Burak Denize bir de Türkiye’den önemli bir dizi teklifi geldi. Tims&B tarafından uzun süredir hazırlıkları süren fantastik dizi Şahmeran için başrol erkek oyuncusu arayışı devam ediyordu. Dizi için en güçlü aday olarak Burak Deniz ismi gösterilmişti. Ortaya atılan iddiaların doğruluğu kanıtlandı.

Genç ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in yeni sezon da Şahmeran dizisinde rol almayı kabul etti. Burak Deniz'in Şahmeran’dan gelen teklifi kabul etmesini  Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya hayran kitlesi en çok bu iki oyuncunun partnerliğini merakla bekliyor. Şahmeren dizisi çekimleri bu ay sonunda Adana'da çekimlerinin başlaması gerekiyor

Başarılı oyuncu Burak Deniz 2012 yılında Sultan dizisinde Tarık karakterini canlandırdı.2013 yılında yayınlanan Kaçak dizisinde yer alan Burak Deniz, bu dizi ile birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol almıştır.  Genç oyuncu 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde bu kez kamera karşısına Hande Erçel ile birlikte geçmiştir. Aynı dizide yer aldığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşamaya devam eden Burak Deniz, bir süre sonra sevgilisi Büşra Develi ile yollarını ayırdı. 2017 yılında Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya ile ekranlarda yerini aldı. Başarılı oyuncu şimdi Şahmeran dizisinde boy gösterecek.

14-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar