Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 14 Eylül Salı puan durumu

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 14 Eylül Salı puan durumu
Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 14 Eylül Salı puan durumu. Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle. Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir?

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 14 Eylül Salı puan durumu. Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle. Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir? Gelinim Mutfakta canlı izle. Gelinim Mutfakta Demet Akalın izle. Gelinim Mutfakta Kanal D izle. Gelinim Mutfakta saat kaçta? Gelinim Mutfakta neden yok? Gelinim Mutfakta Gelinim 14 Eylül kim birinci oldu? Mutfakta puan durumu. Gelinim Mutfakta ile ilgili tüm gelişmeler.

Ekranların sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Şef tarafından belirlenen yemeği hazırlayan gelinler, en çok puanı alarak çeyrek altını kazanmak için yarıştı. Hazırlanan yemekleri tadımlayan kayınvalideler ise gelinlerini bulmaya çalışarak puanlama yaptılar. Bugün ki yemek tarifinde ise Acı Biber Reçelli Muska Böreği oldu. Peki hangi gelin nasıl yemek yaptı? Hangi gelin en çok puanı aldı? 14 Eylül 2021 çeyrek altın kazanan gelin kim oldu?

Ünlü şarkıcı Demet  Akalın'ın eşsiz sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında dün yayınlanan yayında yeni bir gelin ve kayınvalide daha yarışmaya dahil olmuştu.

Demet Akalın'dan kıskançlık itirafı!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın 13 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan programda gelinlere 'Eşinizin sevmediği bir yemeği, iş arkadaşı bilirse tepkiniz ne olur' diyerek sordu.

Konu üzerine konuşan Demet Akalın, kendi başından geçen bir konuyu hatırlayınca çileden çıktı. Ünlü şarkıcı Berkay'ın doğum gününde birlikte fotoğraf çekilirken eşi Okan Kurt'un elindeki meyve suyu bardağından arkadaşının alıp içtiğini görünce çok sinirlendiğini hatırladı. Sinirden ellerinin titrediğini söyleyen Demet Akalın, yayın esnasında oldukça gerildi.

14 Eylül Salı günü Gelinim Mutfakta puan durumu

14 Eylül 2021 Salı günü yayınlanan programda birbirinden hamarat gelinler Acı Biber Reçelli Muska Böreği menülü yemeğini hazırladı. Demet Akalın ve kayınvalidelerin puanlamaları ile günün birinci belli oldu. İşte tüm detaylar...

Yaren 19 puan alarak günün birinci oldu ve çeyrek altın kazandı.

Hazal 18 puan

Yağnur 12 puan

Aslıhan 10 puan aldı.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13:00'da sizlerle!

14-09-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar