Burak Haktanır hangi diziyle izleyici karşısında olacak?

Burak Haktanır hangi diziyle izleyici karşısında olacak?
Yeniden Hamdi karakteri ile Gönül Dağı'na geri dönen başarılı oyuncu hapisten çıkarak kasabaya geri dönüyor.Hamdi’nin değişen hali izleyicileri şaşırtacak ve akışı etkileyecek.

Burak Haktanır daha önce Gönül Dağı dizisinde hangi karakteri canlandırdı? Burak Haktanır diziden neden ayrılmıştı? Gönül Dağı dizisinde ne kadarlık bir zaman atlaması oldu? Gönül Dağı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Dizinin senaristi ve yönetmeni kim? Dizinin bestelerini kim yapıyor? Gönül Dağı dizisi ve Burak Haktanır hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar...

Burak Haktanır hangi diziyle izleyici karşısında olacak?

Daha önce TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Hamdi karakteri rol alan Burak Haktanır senaryo gereği hapse düşmüştü. Bu şekilde Gönül Dağı dizisinden ayrılan Burak Haktanır şimdi yeniden anlaşmaya vardığı Gönül Dağı dizisi yapımını üstlenen Köprü Film ile el sıkıştı. Yeniden Hamdi karakteri ile Gönül Dağı dizisine geri dönen başarılı oyuncu hapisten çıkarak kasabaya geri dönüyor. 7 yıllık bir zaman atlaması ile hikayesi devam eden dizide Hamdi’nin değişen hali izleyicileri şaşırtacak ve dizinin akışını etkileyecek.

Gönül Dağı’nın senaryosunu Emel Çok çalışkan yazıyor

Burak Haktanır’ın diziye dönüşü dizi takipçilerini heyecanlandırdı ve ilgiyi daha da artırdı. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı dizi sıcacık hikayesi ile izleyiciyi kendine çekiyor. İlk olarak 17 Temmuz 2020 tarihinde izleyicilere merhaba diyen dizi yayınlandığından bu güne dizi izleyicileri ile birlikte yol almaya devam ediyor. Köprü Film’in yapımını üstlendiği dizinin bestelerini Engin Arslan, Mayki Murat Başaran ve Sunay Öztürk’ün yaptığı Gönül Dağı dizisinin senaryosunu Emel Çokçalışkan kaleme alıyor. Mustafa Çiftçi’nin öyküsünden esinlenen dizinin 107. Bölümü yine aynı gün ve saatte izleyici karşısında olacak.

Dizinin konusu

Dizide Gedelli isminde bir kasabada yaşayan üç kuzenin hikayesi anlatılıyor. Çocukluklarından beri bir şey icat etme, teknolojik araçlarla uğraşıp tamir etme gibi minik mucitlikler peşinde koşan bu 3 amcaoğlu büyüdüklerinde de bu sevdalarından vazgeçmiyorlar ve farklı bir kanat yapısına sahip bir uçak geliştiriyorlar. Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz. Yeni sezona bomba gibi giren dizi yine reytingleri altüst etti. Dizinin yeni bölümü 30 eylül cumartesi saat 20.00’de TRT ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak.

27-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar