Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Evine Yangın Alarmı

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Evine Yangın Alarmı
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, kendilerine gelen bir telefonla neye uğradığını şaşırdı! Gümüşlük yangını ünlü çiftin Bodrum'daki villasına dayandı.

Ünlü oyuncu çiftlerin Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti gelen bir telefonla adeta neye uğradıklarını şaşırdılar. Bodrum'un Gümüşlük ilçesindeki evini 2 sene önce 6 milyon TL'ye alan ünlü oyuncu, Kuruluş Osman dizisinin sezon finaline girmesi ile beraber ailesi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte tatile çıktı.

Yangın Evine Dayandı

İki aydır ünlü oyuncu eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile Bodrum'da tatil yapan Özçivit, İstanbul'a döndü. Ancak Fahriye ve Burak Özçivit çifti, uçaktan iner inmez gelen bir telefon ile neye uğradıklarını şaşırdı. Muğla bölgesinde meydana gelen yangınlardan edinilen son bilgiye göre Gümüşlük'teki yangın Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in evine dayandı. Bu durum karşısında ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti.

Fahriye ve Burak Özçivit çifti, İstanbul'da uçaktan iner inmez Gümüşlük'teki 6 milyon TL'ye aldıkları evinin etrafındaki ormanlık bölgede meydana gelen yangını öğrendi. Dereköy'de başlayıp Koyunbaba bölgesine doğru ilerleme gösteren yangın kontrol altına alınmaya çalışılsa da rüzgarın etkisiyle ünlü çiftin evine kadar ulaştı.

Oyuncu Fahriye ve Burak Özçivit çiftin evinin arka kısmında meydana gelen yangın kontrol altına alınsa da belirli aralıklar ile  dumanların yükseldiği görüldü. Bodrum Gümüşlük’de bulunan evinin etrafındaki ormanlık bölgede meydana gelen yangını öğrenen Burak Özçivit, sitesinin bekçisinden sürekli olarak bilgi paylaşmasını istedi.

HERKES YANGIN İÇİN SEFERBER OLDU

Yangın Gümüşlük bölgesine kadar inmesin diye itfaiye ekipleri tarafından canla başla mücadele edildi. Karadaki ekipler yangının yollarını iş makineleri ile kapatmaya çalışırken, halk ise kovalarla ormana su taşımaya devam etti. İtfaiye ve iş makinelerinin ile beraber, yangın söndürme uçakları ve helikopterleri yanı sıra yangına müdahalede bulundu. Beş saat sonra kontrol altına alınan yangın, gece saatlerinde soğutma çalışmaları gerçekleştirilemediği için yeniden alevlendi. Yangın bölgesinde otluk ve makilik alan olduğu bildirildi. Yangın bölgesinde 3 arazöz 4 itfaiye aracı  ve 1 helikopter havadan müdahale devam ediyor. Gökyüzünü kaplayan dumanlar ilçeden görülüyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İstanbul'a dönen ünlü oyuncu Burak Özçivit, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yangının evine yakın alanda olduğu video bir yayınladı.

 

 

12-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar