Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın partneri belli oldu

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın partneri belli oldu
Yeni dizi Aziz'de Murat Yıldırım'ın partneri merak ediliyordu. Aziz'le anlaşan güzel oyuncu yeni sezonda ekranda olacak. Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın partneri belli oldu.

Yeni sezon dizileri merakla beklenirken oyuncu kadroları da netleşmeye başladı. Show Tv'de yayınlanacak Aziz dizisinde de oyuncu kadrosu büyük oranda tamamlandı. Usta isimleri kadrosuna toplayan Aziz dizisi sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor. Aziz dizisinde Aziz karakteriyle başrolde Murat Yıldırım var. Murat Yıldırım geçen sezon da RAMO dizisinde başrolde yer almıştı. Murat Yıldırım'ın Aziz'deki partneri ise oldukça merak ediliyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aziz'de Murat Yıldırım'a güzel oyuncu Melise Şenolsun eşlik edecek.

Aziz dizisinin kadın başrolü belli oldu

O3 Medya imzası taşıyan yeni dizi Aziz oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak. Başrolde Murat Yıldırım'ın olduğu Aziz'e kadın başrol olarak Melisa Şenolsun katıldı. Murat Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Yılmaz Bayraktar ve Murat Akpınar'ın oyuncu kadrosunda olduğu Aziz dizisinde kadın başrol oyuncusu Melisa Şenolsun oldu. Ünlü yönetmen Zeynep Günay Tan'ın projelendirdiği Aziz dizisi yeni sezonda ekranda olacak. 1930'lu yıllarda geçen bir hikayeyle ekrana gelecek Aziz başarılı bir dönem dizisi olmaya hazırlanıyor. Aziz dizisinin senaryosu ise Eda Tezcan tarafından yazılıyor.

Melisa Şenolsun Aziz'de hangi karakteri canlandıracak?

Show Tv'nin yeni sezon için hazırlanan yeni dizisi Aziz Antakya bölgesinde geçen bir dönem hikayesini ekrana taşıyacak. Murat Yıldırım bir Fransız subayını öldürdüğü için bir süre kaçmak zorunda kalan Aziz'i canlandıracak. Sevdiğini ve ailesini arkada bırakarak giden Aziz döndüğünde çok farklı bir hayatla karşılaşacak. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun ise Aziz'in sevdiği kız olan Efnan karakterini canlandıracak. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla son dönemin dikkat çeken oyuncularından olan Melise Şenolsun Aziz kadrosunda yer alıyor. Aziz ekibinin Eylül ayında sete çıkması planlanırken oyuncu kadrosu da tamamlanmaya çalışılıyor. Birçok sevilen ismin yer aldığı Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun partner olarak seyirci karşısına çıkacak. Sevilen iki oyuncunun Aziz'deki performansı da merak ediliyor.

12-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar