Burak Özçivit'ten romantik doğum günü paylaşımı!

Burak Özçivit'ten romantik doğum günü paylaşımı!
Burak Özçivit'ten romantik doğum günü paylaşımı! Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı. Burak Özçivit kimdir?

Ünlü oyuncu  Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı. Burak Özçivit'ten doğum gününe özel paylaşım. Burak Özçivit yeni dizisi. Burak Özçivit kaç yaşında? Fahriye Evcen kaç yaşında? Fahriye Evcen'in oğlu.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, magazin dünyasından uzak bir evlilik sürdürmeye devam ediyorlar. 2017 yılında dünya evine giren çift, 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına almışlardı. Sık sık sosyal medya hesaplarındanmutlu aile pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen çift, bugün ise doğum günü pozlarını takipçileri ile paylaştı. Başarılı oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü sosyal medya hesabında kutladı. Oğlu Karan ve eşi ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan oyuncu, 'Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim. Doğum günün kutlu olsun' notunu bıraktı. Oyuncu Burak Özçivit'in paylaşımı kısa sürede 316 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

İlk olarak Çalıkuşu dizisinde tanışan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, mutluluklarını oğulları Karan ile birlikte katlamışlardı. Mutlu bir aile tablosu çizen Fahriye Evcen verdiği bir röportaj sırasında, 'Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi... Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas... Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum' sözlerini kullanmıştı.

Anneliği ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren güzel oyuncu, 'Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum' demişti.

Anne olduktan sonra şık elbiseler ve topuklu ayakkabı giymeyi özlediğini, anne olduktan sonra daha hassas bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Fahriye Evcen, '"Uzun vadeli planlar yapmam. Sadece basamakları doğru şekilde çıkmaya çalışırım. Bazen durup, dinlenmek gerek. Şu an öyle bir dönemdeyim mesela. Odağında doğru yolun varsa, ilerlerken nerelere saptığının önemi yok' sözlerini de eklemişti.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bugün 35. yaş doğum gününü kutladı.

Fahriye Evcen ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip ediniz.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar