Şef Akademi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Şef Akademi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve merakla beklenen yarışma programı Şef Akademi’nin yayın tarihi belli oldu. Program 14 Haziran Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Yaz sezonu bu hafta itibariyle kanallarda başlıyor. Yeni yayın döneminin başlamasıyla da pek çok yeni yapım televizyon kanallarının yayın akışında yer aldı ve seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Her ne kadar bu yapımların pek çoğu dizi olsa da aralarında programlar da yok değil. Bu programlardan biri de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Yemek yarışma türünde olacak programın adı Şef Akademi. Her ne kadar Tv 8 ekranlarındaki MasterChef’e benzese de bu yeni yarışma programı da seyirciyi ekrana bağlayacak türden. Özellikle birbirinden ünlü jürilerin yer aldığı yarışma programında adaylar arasında kıyasıya bir rekabet ve kıyasıya bir yarış söz konusu olacak. Program Provizyon Medya tarafından hazırlanıyor ve sunuculuğunu güzel ve başarılı isim Öykü Serter yapıyor. Programın jüri üyeleri ise usta şefler Arda Türkmen, Ali Ronay ve Ayhan Sicimoğlu üçlüsünden oluşuyor. Programın yayın tarihi ise 14 Haziran Pazartesi saat 20.00 olarak belirlenmiş durumda.

Şef Akademi İlk Bölümü 14 Haziranda

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 14 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek yeni yemek yarışma programı şef Akademi bu günlerde son hazırlıklarını yapıyor. Program için aday belirleme süreci halen devam ederken programın ana kadrosuna 15 aday kabul edilecek ve bunlar beşer kişilik üç takım halinde yarışacaklar ve hünerlerini, becerilerini ve yemek konusundaki tüm bilgilerini üç usta şef önünde sergileyecekler. Hem takım olarak hem de bireysel olarak yarışacak adaylar programdan elenmemek için ellerinden geleni yapacak.

Doğayla İç İçe Bir Yarışma

Şef Akademi yayınlandığı ilk hafta peş peşe üç gün boyunca ekrana gelecek. Programın asıl eleme günleri akşam yayınlarında olsa da asıl heyecan ve eğlenceli kısımlar gündüz kuşağında ekrana gelecek. Şef Akademi Doğada adlı bölümde yarışmacılar kendileri için özel olarak dizayn elden Şefköy adlı yerde sürdürülebilir bir tarımın yapıldığı bir ortamda doğal olarak bulunan malzemelerle hem yemek yapacaklar hem de doğayla iç içe bir hayat sürecekler. Burada gündüz kuşağındaki yarışlarda adaylar hem takım olarak hem de bireysel olarak farklı kazanımlar elde edecek ve ayrıca eleme geceleri için dokunulmazlıklar kazanacaklar. Oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan program kanalın yaz sezonundaki güvendiği yapımların başında geliyor. Şef Akademi ilk bölümüyle 14 Haziran pazartesi akşamı saat 20.00’da FoxTv ekranlarında yayınlanacak.

05-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar