Burak Sergenin Boşanma Davasında Şok Detaylar

Burak Sergenin Boşanma Davasında Şok Detaylar
Burak Sergen'e eşi Nihan Ünsal'ın tarafından ihanet iddiasında şok detaylar. Ünsal’ın sevgilisi Özer Kaçmaz'ın eşi tv100 kanalında ünlü gazeteci Birsen Altuntaş'a konuştu.

Şok iddialar ile dinleyenleri şaşkına çeviren detaylarda Özer Kaçmaz'ın eşi Züleyha Şehitoğlu, Nihan Ünsal için  "İzmir'de komşumuzdu, eşimi ayartıp sevgili oldu" ifadelerini kullandı.  Ünlü oyuncu Burak Sergen kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal'la 4 ay önce dünya evine girmişti. Evliliklerinin 4. Ayından sonra yaşanan olay duyanları şaşkına cevirdi.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi özer kaçmaz ile fotoğrafları çıkan Nihan Ünsal'ın memleketi İzmir'de tanıştığı iş adamı ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Ünsal ve Kaçmaz ikilisinin havalimanı ve bir AVM'de el ele görüntülenen  boy boy fotoğrafları yayınlandı Sadakatsiz ‘in başrol oyuncusu Burak Sergen dizi çekimleri nedeni ile İstanbul'da olan, Nihan Ünsal’ın açtığı güzellik merkezinin tadilatı nedeniyle İzmir'de olduğunu bildiği eşinin ihanetiyle sarsılarak Uğur Sıtkı aracılığı ile boşanma davası açtı. Eşi Nihan Ünsal ise kendisi tarafından bir ihanet yapılmadığını savundu.

Hemşiresi de İşin İçinde 

İhanet haberleri ile adı anılan Özer Kaçmaz'ın, eşi Züleyha Şehitoğlu’ndan  4 ve 9 yaşında iki çocuğu var.  Züleyha Şehitoğlu tv100'e yaptığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. Züleyha "Eşim Özer Kaçmaz'la fuarlarda stant işi yapıyoruz. İki çocuğumuz var. 2018'de boşandık, sonra yeniden barıştık ve eşimin yeni tuttuğu evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Bizim Özer'le kıskançlık kavgalarımız meşhurdur. Bir kavgamız sonrası ben kızıp çocukları alıp annemin yanına gittim. O sırada bu kadın eşimi 'Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum' deyip ayartmış. Eve girip çıkmaya başlamış. Burak Sergen'le de karı koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş. O fotoğraflar yeni, eşim nereye giderse bu kadın da oraya gidiyormuş. Burak Sergen'in hemşiresi de işin içinde... Çok çirkin olaylar var. Eşimle görüşmemizi engellemeye çalıştı. Koronaya yakalandık, eşim bizim eve ilaç getirecekti. Getirmedi. Telefonla aradım, meşgule attı. Evin önüne gittim, bu kadın balkona çıktı ve elini beline koymuş bana 'Sen ne yüzsüz kadınsın, buraya kadar geldiğine göre ilacını da kendin al' dedi. Elime aldığım taşı balkona attım..."

Burak Beyin Davasında Şahitlik Yapmaya Hazırım 

Züleyha Şehitoğlu eşinin Nihan Ünsal'dan ayrılmaya çalıştığını belirtirken şu sözler ile devam etti. “Eşim çok saftır, bu kadının kendisine âşık olduğuna inanmış ama şimdi her şeyi gördü. Gerçek yüzünü anladı bu kadının... Ayrılmak istiyor, kadın 'Astım krizim tutuyor' diyerek kendisini yerden yere atıyormuş. Geçen gün bardakla elini kesmiş, her yer kan olmuş. Pazar akşamı da restoranda ayrılık konuşması yaptı ama kadın kendini yerlere atmış. Annesi gelmiş, geceyi hastanede geçirmişler... Burak Sergen'e ve bana yapılanlar yanlarına kalmasın istiyorum. Bu tarz kadınların gerçek yüzü ortaya çıksın. Burak beyin davasında da şahitlik yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.  Burak Sergen 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal için uzaklaştırma kararı aldırdı. Burak Sergen'in açtığı boşanma davasında mahkeme;  Nihan Ünsal’ın, Burak Sergen'e bir iletişim aracı ile ulaşmasını, evine ve çalışma alanı olan setlere yaklaşmasını yasakladı.

 

12-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar