Ünlü Oyuncu Melike Güner Annesini Kaybetti

Ünlü Oyuncu Melike Güner Annesini Kaybetti
Bir dönemin en çok beğenilen oyuncularından olan ve son olarak Yalancılar ve Mumları adlı yapımda rol alan ünlü isim melike Güner’in annesi hayatını kaybetti.

Magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir haber bugün ünlü oyuncu Melike Güner’i ve sevenlerini derinden üzdü. Özellikle Doktorlar adlı diziyle ünlenen ve seyircinin kalbinde yer edinen güzel oyuncu Melike Güner bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak annesini kaybettiğinin haberini sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının ardından ünlü ünsüz pek çok seveni taziye mesajlarını Melike Güner’e iletirken ünlü oyuncunun annesinin hayatını kaybetme nedeni ise açıklanmadı. Bir dönemin en beğenilen ve ünlü oyuncularından olan Melike Güner evlendikten sonra dizi setlerine ara vermişti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinin ise toprağa verildiği öğrenildi.

Ünlüler Başsağlığında Bulundu

Bir dönem Doktorlar adlı dizide canlandırdığı Zenan karakteriyle herkesin sevgilisi haline gelen ve dizide adeta fırtına gibi esen başarılı oyuncu Melike Güner annesini kaybetti. İki gün önce annesini kaybeden oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda annesini kaybettiğini belirterek acısını paylaşan dostlarına teşekkür etti. Melike Güner yaptığı paylaşımda “20 Ocak 2022 Perşembe günü canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Melike Güner’in annesini kaybetmesi dolayısıyla pek çok ünlü isim ve ünlü oyuncunun takipçileri ve sevenleri taziye mesajlarını iletti. Taziye mesajlarını ileten ünlüler arasında, Meltem Cumbul, Yasemin Özilhan, Elçin Sangu, Seda Güven yer aldı. Bilindiği gibi ünlü oyuncu yıllar sonra ilk kez Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yalancılar ve Mumları adlı dizide rol almıştı.

Melike Güner Kimdir?

Doktorlar dizisiyle tanınan ve gönüllerde yer edinen başarılı oyuncu Melike Güner 2 Haziran 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra, tiyatro, dizi ve filmlerde rol alan ünlü isim bugüne kadar pek çok dizide rol almıştır. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteri ile ünlenen oyuncu, Merhaba Hayat, Ekmek teknesi, Kızlar Yurdu, Kılıç Günü, Hayat bağları, Doktorlar, İncir reçeli, İffet, Böyle Bitmesin ve Yalancılar ve Mumları adlı yapımlarda rol almıştır.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar