Burcu Biricik Tiyatro Sahnelerini Özlediğini Açıkladı

Burcu Biricik Tiyatro Sahnelerini Özlediğini Açıkladı
Katıldığı tiyatro galasında etkili oyunculuğu ile en iyi kadın oyunculardan biri olan Burcu Biricik tiyatro özlemini açıkladı.

Kırmızı Oda’daki oyunculuğu ile başarısı ile isminden bahsettiren başarılı oyuncu dizi ve sinema dünyasının en iyi isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Burcu Biricik, arka arkaya başarılı projelere imza atarak kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. Rol aldığı her projesi ile kariyerini daha ileriye taşımayı başaran Burcu Biricik en büyük hayalini açıkladı.

Gülseren Budayıcıoğlu eserinden uyarlanan Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde hayat veridiği Nalan karakterini canlandırıyor. Netflix platformunda yayınlanan Fatma adlı dizi ile kariyerinde en büyük çıkış daha yapan Burcu Biricik kariyer adımlarını çok sağlam atmaya devam ediyor. Son dönemlerin en iyi kadın oyuncularından olan Burcu Biricik, hayalinin bir tiyatro oyununda yer almak olduğunu açıkladı.

Genç ve güzel oyuncu Burcu Biricik, Küvetteki Gelinler adlı tiyatro oyununun Fişekhane’deki prömiyerine katıldı. Kadına yönelik artan şiddete ve kadın cinayetlerine karşı Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu Tatbikat Sahnesi'nde  başrollerinde Hazal Türesan, Naz Göktan ve Selin Zafertepe’nin rol aldığı tiyatro oyununun galasına Burcu Biricik’de katıldı. Başarılı oyuncu Burcu Biricik gazetecilere kısa bir röportaj verdi.

Genç oyuncu Tiyatro sahnelerine olan özlemini dile getirdi. Burcu Biricik yeniden tiyatro sahnelerin de yer almak istediğini dile getirdi. Ünlü sahne sanatçısı “Bir oyuncunun nefes aldığı yerdir tiyatro sahnesi. Umarım bir gün bana da nasip olur” diyerek özlemini dile getirdi.

Başarılı oyuncu Burcu Biricik adını henüz kimse keşfetmemişken birçok tiyatro oyununda rol almıştı. Genç yaşlarda henüz Lise öğrencisiyken katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel olarak oyunculuk kariyerinde ilerlemek isteyen Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlarken, bir yandan da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimini aldı.

Başarılı oyuncu Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Başarılı kadın oyuncu Burcu Biricik İzmir Bornova Belediyesi Şehir tiyatrosun da İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi birçok oyunda rol aldı. 2007 yılında Show TV’de yayınlanan Maçolar dizisiyle ilk ekran deneyimini yaşayan Burcu Biricik, şimdilerin en iyi kadın oyuncularının arasında yer alıyor.

 

09-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar