Fenomen Dizi Sadakatsiz de Senaryo Değişikliği

Fenomen Dizi Sadakatsiz de Senaryo Değişikliği
Kanal D'nin başarılı bir performans ile ikinci sezona girişi en iyi dizilerden olan Sadakatsiz de senaryo değişikliğine gidildi.

Kanal D ekranlarına geldiği ilk günden itibaren en iyi yapımlarından biri olmayı başaran Sadakatsiz ilk sezonda yayınlanan 31 bölüm ile herkesin ağzını açık bırakan sahneler ile yerini almıştı. Sadakatsiz dizisi son yılların en başarılı dizilerine imza atmayı başardı. Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinal dizinin başarısının bile üzerine çıkmayı başardı. Türkiye’deki reytinglerden sonra İspanya’da da yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz’in yurt dışı reytingleri de başarıyla devam ediyor.

Nefes kesen sezon finali sonrası, yeni sezon ile yeniden ekranlara aynı performans ile dönmeyi başaran Sadakatsiz iyi başlangıç yapan dizilere imzasını atmıştı. Başrollerde Cansu Dere, Caner Cindoruk Melis Sezen ve Berkay Ateş’in rol aldığı dizide performansı yüksek bölümler ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal d ekranlarının en başarılı dizisindeki en önemli yenilik ise ünlü oyuncu Berkay Ateş oldu… Yakışıklı oyuncu Aras karakteri ile dizi ekibine dâhil oldu. Başarılı oyunculuğu ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinin Asya karakterine hayat veren Cansu Dere ile Aras karakteri ile dâhil olan Berkay Ateş partnerliği de dizi hayranları tarafından çok fazla ilgi gördü. Başarılara peş peşe imza atan Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonda da aynı performans ile ilerlemesi yapım ekibini mutlu ediyor. Ünlü oyuncuların muhteşem performanslar sergilediği Sadakatsiz dizisinin senaryosu için önemli bir karar alındığı ortaya çıkan haberler arasında.

İzleyenlerin favori dizisi olan Sadakatsiz ekibine gizemli bir karakterin daha katılması bekleniyordu. Gizemli karakter için ise Bora Cengiz ile görüşmeler yapılmıştı. Oyuncu ve müzisyen olan başarılı sanatçı Bora Cengiz Sadakatsiz karakterini beklerken, ekipten yeni bir karar geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Sadakatsiz dizisinin senaristleri gizemli karakterin iptaline karar verdi. Karakter iptal olunca ünlü oyuncu Bora Cengiz, Sadakatsiz yerine Kalp Yarası’ndan gelen dizi teklifini kabul ederek yeni dizisine geçiş yaptı. Ekranların gözdesi olan Sadakatsiz’in senaryosunun değişmesinin ve rolün iptal edilmesinin sebebi henüz bilinmemek ile beraber Sadakatsiz dizi ekibinin ikinci sezonda ekranda yine çok güçlü durabilmek için senaryo konusunda çok titiz davrandıkları ortada.

 

09-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar