Burcu Biricik’ten Farklı Bir Deprem Paylaşımı

Burcu Biricik’ten Farklı Bir Deprem Paylaşımı
Camdaki Kız dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla günlerdir söylemediklerini paylaştı.

Ülkemizde yaşanan iki büyük depremin ardından pek çok ünlü isim yardım merkezlerine koşarak ellerinden geleni yaptılar. Koli taşımadan, paket yapmaya, yardımları sınıflandırmaktan, araçlara taşımaya kadar pek çok işle uğraşan ve konuda ellerinden geleni yapan ünlü isimler ayrıca nakdi yardımlarla da depremzedelerin yanında olduğunu hissettirdiler. Pek çok ünlü ismin elinden geleni yaptığı organizasyonlarda “hayat devam ediyor gibi davranmak istemiyoruz” diyerek yardım merkezlerinde yardım kolileri hazırlayan ünlülerden biri olan oyuncu Burcu Biricik günlerce elinden gelen çabayı harcadı, gayreti gösterdi. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çeken ünlü oyuncu bu yönüyle sevenlerinin kalbini kazanırken aynı zamanda örnek davranışıyla da başka isimlere örnek oldu. Ünlü ve güzel oyuncu son olarak ise tüm deprem zamanı boyunca içinde biriktirdiklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

İçinde Biriktirdiklerini Dile Getirdi

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik ülkemizde yaşanan deprem sonrası elinden geleni yapan ve gece gündüz demeden yardıma ihtiyacı olan depremzedeler için elinden geleni yaparken bu sürede de içinde pek çok duyguyu biriktirdi. Sonunda ünlü isim sosyal medya hesabından depremde yaşananları kaleme aldığı düşüncelerini paylaştı. Burcu Biricik paylaşımında “kendimi amacını tamamen yitirmiş, denizin üstünde boş boş salınan küçük bir sal gibi hissediyorum. Deniz de tutmuş midem bulanıyor kusmak istiyorum hem de nasıl kusmak. Gördüklerimden duyduklarımdan düşündüklerimden midem bulanıyor” ifadelerini kullandı.

Ne Yapabilirsin ki Dünya İçin?

Burcu Biricik sosyal medya ve magazin basını ile internet haber sitelerinde yoğun olarak kullanılan paylaşımında tüm düşüncelerini dile getirdi. Ünlü isim paylaşımının devamında “diyorum ki sen küçücük bir salsın ne yapabilirsin ki dünya için? Sonra diyorum ki o küçücük salımla küçücük küreklerimi diğer kayıklara doğru sürmek zorundayım. Buna en çok kendim için ihtiyacım var. Yoksa bu çöplükte bu yığıntının içinde kaybolup gideceğim. Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. Burcu Biricik’in paylaşımı pek çok takipçisi tarafından beğeni yağmuruna tutulurken internet haber siteleri ise ünlü ismin bu içinde birikmişliği paylaştığı cümleleri yoğun bir şekilde haber yaptı.

17-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar