Burcu Cavrar Ömer dizisine dahil oldu

Burcu Cavrar Ömer dizisine dahil oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 2. Sezonu ile ekrana gelecek olan Ömer Dizisinin kadrosuna genç ve güzel bir isim daha katıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren televizyon kanalları son haftalara oldukça sıkı bir tempoyla çalışarak giriyor. Bu sezon pek çok yeni dizinin seyirciyle buluşacağı ve kanallar ve diziler arasında büyük bir rekabetin yaşanacağı şimdiden görülüyor. Birbirinden çarpıcı yeni dizilerin eski dizilerle birlikte reyting mücadelesine gireceği yeni sezon için çalışan dizilerden biri de Star Tv ekranlarında yayınlanan Ömer Dizisi. Geçtiğimiz sezon başlayan ve kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizi İsrail yapımı bir diziden uyarlanmış durumda. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv’nin başarılı ve reytingi yüksek dizileri arasında yer alan Ömer dizisi yeni sezonda da iddiasını korumak ve yarıştan başarılı olarak ayrılmak istiyor. Dizinin yapım şirketi Ömer dizisinin hikayesine yeni eklenen karakterler için oyuncu aramalarını sürdürmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak katılan isim ise güzel oyuncu Burcu Cavrar oldu.

Ömer güçlü geliyor

Star Tv ekranlarının başarılı dizilerinden biri olan Ömer yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezonda da kanalın göz bebeği dizileri arasında yer alan ve kadrosunda Barış Falay, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Burcu Cavrar katıldı. Daha önce dizinin ikinci sezon kadrosuna Özgür Foster ve Esra Akkaya’da dahil olmuştu. Dizinin yeni sezon çekimlerinin yakında başlayacağı ve dizinin yeni sezon için güçlü ve iddialı bir şekilde hazırlandığı öğrenildi. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi aldığı reytinglerle kanalın başarılı yapımları arasında yer alıyor. Dizinin kadrosuna katılan Burcu Cavrar dizinin hikayesine mahalleden göç eden ve sonra geri dönen Vicdan karakteri olarak dahil oluyor.

Burcu Cavrar kimdir?

Son olarak Yüz Yıllık Mucize dizisinde rol alan genç ve başarılı oyunculardan Burcu Cavrar 28 Mart 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü isim ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimi alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Yüz Yıllık Mucize, Ramo, Siyah Beyaz Aşk, 91.1, Poyraz Karayel, Aşkın Bedeli, İnsan Aldandı, Bir Kadın Tanıdım, Güz Gülleri ve Kapalı Çarşı bulunmaktadır.

30-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar