Gönül Dağı dizinin Cemile 'si evlendi

Gönül Dağı dizinin Cemile 'si evlendi
TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve dizide Cemile karakteri ile seyircinin çok sevdiği oyunculardan Nazlı Pınar Kaya evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle başarılı diziler arasında yer alan ve 4. Sezonuna hazırlanan Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana geliyor. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren dizinin çekimleri çok yakında yeniden başlıyor. Set için hazırlık yapan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve Cemile karakteriyle seyircinin büyük beğenisini toplayan genç ve güzel oyuncu Nazlı Pınar Kaya tatil arasından faydalanarak uzun süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi İsmail Oral ile dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin katıldığı nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini oyuncu arkadaşları Korhan Herduran ve Ecem Özkaya yaptı. Gönül Dağı’nın Cemilesi olarak akıllara kazınan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan olan Nazlı Pınar Kaya’nın dünya evine girmesi sosyal medya ve magazin basınında da geniş şekilde yer aldı.

Nazlı Pınar Kaya & İsmail Oral

Magazin basını sık sık sayfalarına ve gündemine düğün, ayrılık, doğum ve ölüm haberlerini taşıyor. Ünlülerin düğünleri özellikle haber konusu olurken son evlenen çift ise ünlü oyuncular Nazlı Pınar Kaya ve İsmail Oral çifti oldu. Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine hayat veren bu dizinin oyuncu kadrosunda ilk bölümden itibaren yer alan güzel oyuncu Nazlı Pınar Kaya Büyükada’da gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Korhan Herduran ve Ecem Özkaya yaparken düğüne ünlü isimler, Ali Düşenkalkar, Hazal Çağlar, Gülçin Hatıhan, Gülden Avşaroğlu ve Tuğçe Sarıyılmaz katıldı. Güzel ve sevilen oyuncu nikahını sosyal medya hesabından “biz cumartesi bir evlen bir evlen” ifadeleriyle duyurdu. Çifte pek çok isimden ve seveninden tebrik mesajı yağdı.

Nazlı Pınar Kaya kimdir?

Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Nazlı Pınar Kaya 21 Ocak 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimiyle birlikte setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Gönül Dağı, Küçük Gelin, Yetim Gönüller, Hayatımın Aşkı, Kalbimdeki Deniz, Zümrüdüanka, Selam: Bahara Yolculuk, Sonsuz Aşk, Hababam Sınıfı Yeniden ve Şahane Hayaller yer almaktadır.

30-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar