Burcu Çetinkaya 'Bu kadar yapabildim' dedi ve başörtüsünü çıkarttı

Burcu Çetinkaya 'Bu kadar yapabildim' dedi ve başörtüsünü çıkarttı
6 yıl önce ani bir kararla tesettüre giren ralli ustası Burcu Çetinkaya, "Bu kadar yapabildim" diyerek tesettürlülüğüne son verdi. İşte Burcu Çetinkaya'nın o açıklamaları..

Adını ralli ustası olarak tüm dünyaya duyuran Burcu Çetinkaya, başını açtı. 2013 yılında beklenmeyen bir şekilde tesetttüre giren ünlü ralli pilotu bu kararını kendi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. 6 yıldır tesettürlü olarak hayatına devam ederken, " Bu kadar yapabildim" diyerek başını açtığını ifade etti. Tesettüre girme haberi bile büyük ses getirirken, başını açtığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 

"BU KADAR YAPABİLDİM"

Burcu Çetinkaya sosyal medya hesabında yayınladığı başı açık bir şekilde ata binme videosunu takipçileri ile paylaşarak bu kararını duyurdu. Takipçilerinin büyük bir şok içerisinde izlediği bu videonun açıklamasına da, "Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak ve saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkanım olsa idi sessizce. Nasip. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür dilerim.

BANA İFTİRA ATTILAR!

Her hareketimi 6 yıldır siyasi zannedenler vardı. Belediye Başkanı, siyasetçi adayı her şey yaptılar. Onlarca iftira attılar. Hayatımda hiç bir siyasi partiye üye olmadım ben. Hatta siyasi tekliflere hayır diyerek sporumu yapmaya devam etmeyi seçtim. Şimdi de kendi halimde işime gücüme bakarak hayatıma devam edeceğim inşAllah. Sadece azıcık kendimi dinlemeye ihtiyacım var. Bu geçen süreçte alkışları hiç kabul etmedim. Hakaret edenlere de kırılmamaya çalıştım. Sadece hakkımda konuşulduğunda cevap hakkımı kullandım. Şimdi de bakış açım aynı. Kimseye hakaret etmeden hayatı yaşamaya devam etmeye çalışacağım." dedi.

Ralli ustası Burcu Çetinkaya'nın hayatını birleştirdiği CHP ilçe belediye başkan adayı olan eşi Fatih Mehmet Budak, geçtiğimiz aylarda şok bir olay ile gündeme gelmişti. CHP ilçe belediye başkan adayı Fatih Mehmet Budak, tartışma yaşadığı Belediye meclis üyesini darp ettiği haberleri gündemi sarsmıştı. Hakkında çıkan bu iddialar dolayısıyla gözaltına alınmıştı. Çok kısa süren bir ifadenin ardından serbest bırakılan Burcu Çetinkaya'nın eşi Fatih Mehmet Budak, aynı gün içerisinde tekrardan gözaltına alınmıştı. Ralli pilotu olan Burcu Çetinkaya'nın neden tesettürden çıktığı ise takipçileri tarafından büyük merak konusu oldu.
 

09-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler