Burcu Esmersoy'un yeni programı belli oldu!

Burcu Esmersoy'un yeni programı belli oldu!’
Ekranların aranılan yüzü Burcu Esmersoy tekrar sevenleriyle buluşuyor. Burcu Esmersoy'un yeni programı belli oldu. Burcu İle Hafta Sonu ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Ekranların aranan yüzü Burcu Esmersoy’un yeni programı belli oldu. Daha önce yıllarca TV8 ekranlarında program sunuculuğu yapan Burcu Esmersoy, uzun süredir ekranlarda uzak duruyordu. Bu hasret sona erdi ve Burcu Esmersoy sabah programıyla artık Star Tv’de…

Yurt içi ve yurt dışında başarılı olan Burcu Esmersoy bu zamana kadar enerjisi ile dikkat çekiyordu. Bütün yapımcıların peşinden koştuğu güzel sunucu artık güzelliğini ve başarısını Star Tv ekranlarında gösterecek.

'Burcu ile Hafta Sonu' Cumartesi ve Pazar 09.Star Tv'de Yayınlanacak! 

Hafta sonu sabah kuşağında ekrana gelecek olan Burcu ile Hafta Sonu programında heyecanlı ve dolu bir program izleyicileri bekliyor. Kadınların ilgilendiği her konunun işleneceği programda bölgelere ve kişilere özel yemek ve tatlı tarifleri, son trendler, spor, dedikodu, eğlence, farklı kürler, güzellik sırları, pratik diyetler ve makyaja kadar farklı konularda geniş bir yelpazede program olacak.

Bununla birlikte Burcu ile Hafta Sonu ile bir haftanın yorgunluğunu üzerimizden atabileceğiz. Programın moralleri zirve yaptıracak şekilde eğlenceli bir program da olması da bekleniyor. Burada tabii güzel sunucunun heyecanı ve sürekli olumlu bakan enerjisi baş rol oynayacak. Bu kadar ilginç ve eğlenceli içerikle birlikte seyircilerin de programa rağbet etmesi bekleniyor.

Hafta Sonları bu tür programlar çoğu zaman başarılı olmuştur. Kahvaltı saatinde insanlar televizyonu açtıklarında daha çok gülmek, eğlenmek ve yeni ilginç şeyler öğrenmek istiyorlar. Burcu ile Hafta Sonu, bu seyircilerin ihtiyaçlarını giderebilecek kapasiteye sahip.

Burcu ile Hafta Sonu ne zaman başlıyor?

Bu program şüphesiz ki Burcu Esmersoy’a da moral olacak. Sevgilisi Mert Subayatmaz’dan sessiz sedasız ayrılan güzel sunucu Star Tv’deki bu programla moral bulacaktır. Sanatçının sürekli sosyal medyadan yaptığı paylaşımları görüyoruz. Son zamanlardaki paylaşımlarıyla programın havasına girdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Instagram hesabından sevenleriyle buluşan güzel sunucu takipçilerini mest eden paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sevenleri daha fazla ayrılık ızdırabı çekmeyecek. Burcu İle Hafta Sonu 12 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Artık hafta sonları sabahları canım sıkıldı demeyeceksiniz. Canli tv üzerinden de progrmaı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar