Burcu Özberk Arda İle Omuz Omuza Programına Katıldı

Burcu Özberk Arda İle Omuz Omuza Programına Katıldı
Televizyon dizilerinin güzel oyuncusu Burcu Özberk Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuza Programına katıldı ve kroket yaptı.

Televizyonlarda dizilerden arta kalan zamanlarda ender de olsa televizyon programları da yayınlanıyor. Televizyonlarda dizilerden sonra en çok yayınlanan yapımların başında yemek programları geliyor. Hemen her kanalda bir yemek programı yayınlanıyor ve seyircilerde bu tür programları zevkle seyrediyor. Yemek programlarının da çok değişik formatları var. Stüdyoda yapılanı, şehir şehir gezilerek yapılanı, yarışma şeklinde yapılanı. Bütün bunlar seyirci topluyor ve dizilerden arta kalan zamanlarda en çok reytingi bu tür programlar alıyor. Televizyonlarda yayınlanan yemek programlarından biride Kanal D ekranlarında ekrana gelen ve ünlü Şef Arda Türkmen tarafından hazırlanan Arda İle Omuz Omuza adlı programı. Program her hafta Pazar günleri saat 12.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Program her hafta ünlü bir ismi konuk olarak alıyor ve ünlü şefle birlikte aynı yemeği aynı zaman içinde yapma formatıyla seyirciyle buluşuyor.

Burcu Özberk Sezar Kroket Yapıyor!

Ekranların sevilen ve güzel isimlerinden biri olan oyuncu Burcu Özberk dizilerin yanı sıra zaman zaman yer aldığı programlarla da seyirciyle buluyor. Pek çok seveni olan ünlü isim Pazar günüde ekranların en çok sevilen yemek programlarından biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuz’ya konuk oluyor. Pazar günleri saat 12.00’da ekrana gelen programa konuk olan güzel oyuncu Burcu Özberk Arda Türkmen ile birlikte Arda Türkmen’in verdiği talimat ve ipuçları ile Sezar Kroket yapacak. İkili aynı anda yapacakları yemekleri birbirine ikram ederken yapılan yanlışlıklar, hatalar ise keyifli bir üslup ve kurguyla seyirciye aktarılıyor. Program sonunda ikili birbirinin yaptıkları yemekleri yerken bu değiş tokuştan her zaman konuklar galip çıkıyor.  

Burcu Özberk Kimdir?

Televizyon dizilerinin sevilen oyuncularından biri olan genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk 12Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk mesleğini seçen ve bu yönde eğitim alan güzel oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır.

·         Afili Aşk

·         Asan Ailem

·         Direniş Karatay

·         Şahane Damat

·         Güneşin Kızları

30-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar