Burhan Öçal 61 Yaşında Baba Oldu!

Burhan Öçal 61 Yaşında Baba Oldu!
Dünyaca ünlü Türk Müzisyen Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu. Melike Yıldırım’la evli olan Burhan Öçal bebeğin adını Leyla koydu. İşte detaylar!

Magazin dünyası dün şok, şok oldu kadarda mutlu bir haberle çalkalandı ve haber bir anda gündemin ilk sıralarına oturdu. Dünyaca ünlü Türk Müzisyen Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu. Bu haber bir anda magazin basınında hem de sosyal medyada ilk sıralara otururken tanıyan tanımayan herkes 61 yaşında baba olan ünlü müzisyeni tebrik mesajlarına tuttu. Kısa sürede gündemi değiştiren mutlu haberin ardından merak edenler internette Burhan Öçal’ın hayatını, kiminle evli olduğunu ve dünyaya gelen bebeğinin kız mı erkek mi olduğunu araştırmaya başladı. Bizde tüm bunları canlitv.com okurları için araştırdık. İşte haberin detayları!

61 Yaşında Baba Oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu. Geçtiğimiz mart ayında Kırklareli’nin İğneada beldesinde gerçekleştirilen sade bir nikahla Melike Yıldırım’la evlenen ünlü müzisyenin baba olduğu haberi bir anda gündem oldu. Burhan Öçal Melike Yıldırım çiftinin dünyaya gelen bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilirken çiftin bebeklerine Leyla adını verdikleri öğrenildi. Burhan Öçal’ın 61 yaşında baba olduğu ünlü çift adına panda edinen bir kurumun yazdığı mesaj sonrası öğrenildi. Henüz bir açıklama yapmayan ve gözlerden ırak yaşamayı tercih eden çifti bizde canı gönülden tebrik ediyor ve dünyaya gelen Leyla bebeğe hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyoruz.

Burhan Öçal Kimdir?

61 yaşında baba olan Müzisyen Burhan Öçal, 25 Nisan 1959 yılında Kırklareli’nde dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Belediye Konservatuarına başlayan müzisyen bu okulu bitirmedi. Daha sonra yurtdışında yaşamaya başlayan Burhan Öçal çok küçüklükten başladığı müzik hayatını hiçbir zaman terk etmedi ve halen İsviçre’de müzik hayatına devam etmektedir. Aynı zamanda sinema filmlerinde de rol alan ünlü müzisyenin pek çok albümü ve filmi bulunmaktadır. Albümleri arasında The Turkish Butcher’s Dance, Sultan Secret Door, Karadeniz, Demedim mi, Derviş Mustafa, Jardin Ottoman, Sultan Osman, Sultan Orhan, Trakya All Star, Yeni Rusya, Oynamaya Geldik bulunurken rol aldığı filmler ise, Yeni Baştan, Şüphe, Türkler Çıldırmış Olmalı, Dinle Neyden, O Kadın, O Şimdi Mahkum bulunmaktadır.

22-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar