Cem Yılmaz'ın teklifine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan olumlu yanıt!

Cem Yılmaz'ın teklifine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan olumlu yanıt!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya bir teklifte bulundu. Bakan Koca'dan Cem Yılmaz'a olumlu cevap!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sağlık çalışanları için bir teklifte bulundu. Etkisi devam eden ve son günlerde yeniden tırmanışa geçen Covid- 19 salgını sebebiyle oldukça zorlu bir süreç geçiren sağlık çalışanlarını Cem Yılmaz unutmadı. Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Sağlık Bakanı Koca'ya sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmak için ücretsiz gösteri düzenleyebileceğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu teklife olumlu yanıt verdiğini de Cem Yılmaz yine sosyal medya hesabından paylaştı.

Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için teklif

Koronavirüs salgını toplumun birçok kesiminde ağır travmalara sebep olurken bu süreçte en çok yorulanlar da hiç kuşkusuz sağlık çalışanları oldu. Sağlık çalışanları Mart ayından beri salgın sebebiyle hiç durmaksızın çalışıyor. Zaman zaman sağlık çalışanları için moral kampanyaları ve etkinlikleri de düzenlendi. Covid-19 salgını ise hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Ünlü shovmen Cem Yılmaz bir twit paylaşarak sağlık çalışanları için ücretsiz gösteri yapabileceğini belirtti.

Cem Yılmaz ücretsiz gösteri önerisi

Cem Yılmaz paylaşımında, "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim" ifadelerini kullandı. Yılmaz'ın paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı ve çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

Fahrettin Koca'dan Cem Yılmaz'a olumlu cevap!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cem Yılmaz'ın teklifine olumlu cevap verdiğini ise yine Yılmaz kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Cem Yılmaz konuyla ilgili attığı ikinci twitte, "Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu…" açıklamasında bulundu.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar