Mustafa Topaloğlu’ndan Flaş Açıklamalar!

Mustafa Topaloğlu’ndan Flaş Açıklamalar!
Ünlü isim Mustafa Topaloğlu katıldığı bir programda yine kendine has üslubuyla cevaplar verdi ve flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları!

Magazin dünyasının en renkli en, ilginç, en kendine has kişiliklerinden biri hiç şüphesiz Mustafa Topaloğlu’dur. Yıllardır kendine has tavır ve hareketleriyle ünlüler dünyasında özel bir yer edinen Topaloğlu aynı zamanda herkes tarafından çok da sevilen bir kişiliktir. Hemen hemen herkesle arası iyi olan ve kırgınlıklardan uzak duran Mustafa Topaloğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda şaşırtıcı ve bir o kadarda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlüler dünyasıyla ilgili sorulara içtenlikle cevap veren yılların eskitemediği isimlerden olan Topaloğlu şarkıcı Alişan ile Mahsun Kırmızıgül’ü değerlendirdi. Sorulan soruya içtenlikle cevap veren ve Kırmızıgül ile Alişan’ın sadakatli mi sadakatsiz mi olduğunu cevaplandıran Topaloğlu’nun verdiği cevaplar bir anda sosyal medya ve magazin basınında olay oldu. İşte Mustafa Topaloğlu’nun o açıklamalarının detayları!

Alişan Vefasız!

Ünlüler dünyasında kendine has hal ve hareketleriyle hemen hemen herkesin tebessümle karşıladığı ve mutlaka durup ne diyor diye dinlediği isimlerden biridir Mustafa Topaloğlu. Uzun süredir magazin basınında yer almayan ve programlarda görülmeyen Topaloğlu geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı ve yine her zamanki gibi kendine has üslubuyla sorulan sorulara cevaplar verdi. İçtenliği ve dobralığından asla taviz vermeyen ünlü isim Mustafa Topaloğlu şarkıcı Alişan ve Mahsun Kırmızıgül’ü değerlendirdi. Program sunucusunun sorduğu bir soruya cevap veren Mustafa Topaloğlu Mahsun Kırmızıgül ile Alişan’ın vefalı vefasız, sadakatli sadakatsiz olmasını cevaplandırdı. Topaloğlu “Mahsun iyidir, Alişan bir sadakatli bir sadakatsiz” yanıtını verdi. Kendisine sorulan her soruya dürüstçe ve dobra dobra cevap veren Topaloğlu’nun bu açıklamaları sosyal medyada bir anda gündem olurken magazin sayfalarında da kendisine yer buldu. Mustafa Topaloğlu’nun katıldığı programdaki açıklamalarından satırbaşları ise şöyle!

Yarış Halindeydiler!

Mustafa Topaloğlu katıldığı programda sorulara cevap verirken sanatçının sanatçı işvereni olmaz diyerek Nokta Müzik şirketinde hep arkada durduğunu belirtti. Topaloğlu “firmada İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül birbiriyle kesintisiz yarış halindeydiler” ifadelerini kullandı. Ayrıca Topaloğlu kendisi rıza göstermemesine karşın İbrahim Tatlıses ve Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Müzik’e bir bina almak için kredi kullandığını ve bu kredinin o zamanki devalüasyondan dolayı iki katına çıktığını belirtti. Topaloğlu ayrıca gündelik hayata ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar