Çağatay Ulusoy askere gitti! İşte yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafları!

Çağatay Ulusoy askere gitti! İşte yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafları!
Her geçen gün artan bedelli askerlik yapan oyuncular arasına Çağatay Ulusoy da dahil oldu. Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy askere gitti.

Her geçen gün artan bedelli askerlik yapan oyuncular arasına Çağatay Ulusoy da dahil oldu. Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy askere gitti. Vatan borcunu ödemek için gittiği birliğinden selam gönderen yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Çağatay Ulusoy kimdir, bedelli askerlik görevini nerde yapıyor sorularının cevabı haberimizde.

Çağatay Ulusoy askere gitti! İşte yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafları!

Aldığı kilolarla gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy 21 günlük bedelli askerlik hakkından faydalanmak için askere gitti. Asker olmak için saç ve sakal tıraşı olan yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafları ortaya çıktı. 21 günlük bedelli askerlik görevini yapmak için Ankara Mamak'taki birliğine teslim olan Çağatay Ulusoy birliğinden çektiktirdikleri ilk pozları hayranlarıyla paylaştı.

Görüntüsüyle tam not aldı

Yeni projelerine imza atmak için bedellik askerlik hakkından faydalanmak isteyen Çağatay Ulusoy, Ankara Mamak’taki askeri birliğine teslim oldu. Vatan borcunu bitirdikten sonra yeni projelere imza atacağı bildirilen yakışıklı oyuncu, saç sakal traşından sonra kamuflajları çekip giyinerek poz verdi. Son aylarda aldığı kilolarla kıyasıya eleştirilen Çağatay Ulusoy, daha ilk gününden birçok askerlik devresi oldu. Ünlü oyuncu kamuflajlı görüntüsüyle çakı gibi asker imajı uyandırarak sevenlerinden tam not aldı. Ulusoy’un 21 gün sürecek askerlik görevi dün itibariyle başlamış oldu.

İlk Fotoğrafı Yayınlandı

Netflix kanalındaki Hakan Muhafız dizisinde başrol oynayarak hayran kitlesini artıran ancak kilolarıyla alay konusu olan yeni projeler için heyecanlı olduğunu belirtti. Canlitv mikrofonlarına duygularını aktaran ünlü oyuncu yeni projelere başlamak için bir an önce vatan borcunu ödemek istediğini söyledi. Saç ve sakal traşı olarak askerlik için ilk hamlesini yapan Çağatay Ulusoy, bedelli askerlik için birliğine teslim oldu. Ulusoy'un kamuflajlı ilk fotoğrafı sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Annesi ve babası Balkan göçmeni olan ünlü oyuncu İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü bitirdi. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri alan Çağatay, 2010 yılında Modellik yapmaya başladı. Best Model Of Turkey'e katılarak birinci olan Çağatay, Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almaya devam etti. Hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynayarak sektöre adım attı. Daha sonra Medcezir dizisyle ekranların aranan yüzü olan Çağatay Ulusoy dizi arkadaşı Serenay Sarıkaya ile gündeme geldi. Delibal adlı filmle sinemaya da adım atan ünlü oyuncu bu alanda da başarısını sürdürdü. Fenomen dizi İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle adını unutulmazlar arasına yazdırmayı başaran Çağatay Ulusoy’a kutsal askerlik görevinde başarılar diliyoruz.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar