Çağatay Ulusoy Barboros dizisinden neden ayrıldı?

Çağatay Ulusoy Barboros dizisinden neden ayrıldı?
Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy merakla beklenen dizi Barboros'un başrol oyunculuğuna hazırlanıyordu. Projeden ayrılan Ulusoy pandemiden kaynaklanan nedenlerden dolayı mı ayrıldı?

Son günlerde aldığı kilolarla dikkat çeken genç oyuncu Çağatay Ulusoy'un, TRT1 ekranlarında yayınlanması beklenen dönem dizisi Barbaros'un başrolünü üstleneceği biliniyordu. Oynayacağı karakter için 100 kilonun üstüne çıktığı söylenen Ulusoy, son olarak Netflix'in ilk türk dizisi Hakan Muhafız'ın 3.sezonunda yer almıştı. Dizisi devam eden oyuncu; Osmanlı İmparatorluğu'nun Kaptan-ı Deryası, Barbaros Hayrettin Paşa'nın hikayesinin anlatılacağı diziyle anlaşmıştı. Ancak koronavirüs salgının ve dizi platolarının hazırlık sürecinin uzamasıyla diziden ayrılmak durumunda kaldığı öğrenildi. Aynı zamanda Ulusoy'un gelecek yıl yer alacağı projelerin tarihinin sarkmaması için projeden ayrıldığı söyleniyor. 

DİZİNİN YÖNETMENLERİ DE AYNI SEBEPTEN AYRILDI

Taylan Biraderler olarak anılan iki yönetmen kardeş, Yağmur Taylan ve Durul Taylan da merakla beklenen dönem dizisinin yönetmen koltuğunda oturacaktı fakat aynı gecikmeden dolayı yönetmen değişikliğine de gidildi. 

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemler ve Tasarımları bölümü mezunudur. 2010 yılında Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Bu yarışmadaki birinciliğiyle kariyerinin dönüm noktası olan Adını Feriha Koydum dizisinden teklif almıştır. İlk rolünü ve başrolünü alan Ulusoy bu diziyle tanınmış Emir Sarrafoğlu karakteri genç kızların sevgilisi olmuştur. İlk projesinin ardından Ayla Algan'dan ve Akademi 35 Buçuk'tan oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra Medcezir ve İçerde dizilerinde başrol oynayan oyuncu Anadolu Kartalları ve Delibal olmak üzere iki filmle beyazperdedeki başarısını da göstermiştir. Çağatay Ulusoy şimdilerde Netflix orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da Hakan karakterini canlandırmaktadır.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar