F1 heyecanı geri döndü! Hangi kanalda yayınlanacak?

F1 heyecanı geri döndü! Hangi kanalda yayınlanacak?
Kovid-19 salgını sebebiyle ertelenen Formula1 2020 sezonu ne zaman start alıyor ve hangi kanalda ekrana gelecek? Formula 1 Takvimi haberimizde.

Mart ayından bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan 600 bin insanın ölümüne sebep olan Corona Virüs F1 yarışmalarını da durdurmuştu. Tedbirleri kalkıp da hayatın normale dönmesiyle F1 heyecanı geri döndü, barışseverler meraklandı. Kovid-19 salgını sebebiyle ertelenen Formula1 2020 sezonu ne zaman start alıyor ve hangi kanalda ekrana gelecek? Şimdi detaylar

F1 heyecanı geri döndü! Hangi kanalda yayınlanacak?

4 aydır hayatı alt üst eden Covid 19 nedeniyle ertelenen projeler bir bir hayata geçiyor. Bunlardan biri olan Formula 1 yarışmaları 5 Temmuz'da start alacak. Yarış tutkunlarının dört gözle beklediği Formula 1 yarışları canlı yayınları için seçilen kanal da belli oldu. 5 Temmuzda başlayacak olan F1 yarışmaları S S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izleyiciyle buluşacak. Dünya üzerinde en iyi performansa sahip araçlar ve bu araçları kullanan en hızlı pilotların belirli pistlerde kıyasıya mücadele ettiği araba yarışları olan F1, Mart 2020’de Avustralya'nın Melbourne kentinde başlaması gereken Formula 1 sezonunun tüm yarışları pandemi nedeniyle süresiz şekilde ertelenmişti. Tedbirlerin kalkmasıyla Dünyanın en çok takip edilen yarış organizasyonlarından Formula1 Dünya Şampiyonası takvimi belli oldu.

 

S Sport kanalında yayınlanacak

5 Temmuz 2020 günü start alacak F1 2020 sezonu Red Bull Ring'de Avusturya Grand Prix'si ile başlayıp 29 Kasım'da Abu Dhabi Grand Prix'i ile sona erecek. İlk Grand Prix olan Avusturya pist tur rekorunu halen 'Uçan Fin' lakaplı pilotu Kimi Raikkonen (2018) elinde bulunduruyor. Yarış tutkunlarının dört gözle beklediği yarışmalar 5 Temmuz saat 16:10'da başlayacak ve S Sport'tan ve S Sport Plus uygulamasından canlı olarak izlenebilecek.  

Formula 1 her yerde!

Canlitv olarak siz bir de müjde verelim. Artık F1 hayranlarının merakla beklediği yeni sezonun tüm yarışları, antrenman ve sıralama turları evde, cepte her yerde izlenebilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey S Sport Plus'ın kullanıcı dostu uygulamasını yüklemek. S Sport Plus kullanıcıları kaçırdıkları veya tekrar izlemek istedikleri yarışları da uygulamanın F1 kategorisinde bulabilecekler. S Sport kanalında birbirinden keyifli röportajları, kamera arkası görüntülerini ve özel programlarını da izleyeceğiniz Formula 1 Özel kategorisi yeni içeriklerle sezon boyunca S Sport Plus'ta yer alacak. S Sport Plus'a üye olan kullanıcılar yeni sezonunun yanı sıra son üç sezonun tüm yarışlarını da platform üzerinden izleyebilecekler. S Sport, Digiturk 85. kanal, D-Smart 78. Kanal, TV + 77. Kanal, Tivibu 74. Kanal, Kablo TV 240. Kanal ve Vodafone TV 11. Kanalda sporseverlerle buluşuyor.

2020 Formula1 Dünya Şampiyonası takvimi

5 Temmuz - Avusturya

12 Temmuz - Avusturya

19 Temmuz - Macaristan

2 Ağustos - Britanya

9 Ağustos - Britanya

30 Ağustos - Belçika

6 Eylül - İtalya

27 Eylül - Rusya

25 Ekim - ABD

1 Kasım - Meksika

15 Kasım - Brezilya

29 Kasım - Abu Dhabi

02-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar