Çağatay Ulusoy Ekranlara mı Dönüyor?

Çağatay Ulusoy Ekranlara mı Dönüyor?
Son olarak Kübra dizisinde rol alan ve bu dizinin ikinci sezon çekimleri için sete çıkan Çağatay Ulusoy yeniden ekranlara mı dönüyor?

Son zamanların en başarılı oyuncuları arasında hiç şüphesiz yer aldığı pek çok projedeki başarısı ile ünlü isim Çağatay Ulusoy geliyor. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda yer alan ve yapımcıların peşinden koştuğu isimlerden biri olan Çağatay Ulusoy son olarak halen ikinci sezon çekimlerinin devam ettiği Kübra dizisinde rol aldı. İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve ilk sezonu çekilen Kübra dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy şimdilerde ekranlara döneceği projeyle görüşmelerini sürdürüyor. Kübra’nın yanı sıra son dönemde Terzi adlı dizide de rol alan oyuncu ayrıca Centilmen adlı filmde de başrol oynamış ve tüm bu yapımlar internet yayın kanalı Netflix’te yayınlanmıştı. Oyuncu uzun zamandır ekranlardan uzak kalmış ve bu yönüyle de seyirciye kendisini özletmişti. Oyuncu bugünlerde Ay yapım ile kendisini ekranlara döndürecek projeyle ilgili olarak görüşüyor.

Gaddar

Ünlü ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy son zamanlarda peş peşe pek çok üst düzey yapımlarda rol aldı. Uzun zamandır ulusal kanallarda bir projede yer almayan oyuncu şimdilerde Ay Yapım’ın yeni sezonda yayınlanacak olan dizisi Gaddar ile görüşüyor. Seyircinin kendisini ekranlarda görmek istediği oyuncu yeni sezonda bir televizyon ekranında ekrana gelmek için çeşitli projeleri değerlendiriyor. Bunlar arasında en iddialısı ise Gaddar. Ay yapım tarafından hazırlıkları süren Gaddar dizisinin yayıncı kanalı henüz belli değil. Yapım şirketi normalde diziyi Ocak yayın dönemi için hazırlıyordu ancak son gelişmelerle birlikte dizinin Eylül yayın dönemine yetiştirilmesine çalışılıyor. Bir dram suç dizisi olması beklenen dizi için cast çalışmaları başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un olması düşünülen proje için oyuncuyla görüşmeler başladı. Henüz bir anlaşma sağlanamazken oyuncunun projeye ilgi duyduğu öğrenildi.

İddialı Bir yapım

Dram ve Suç türünde ele alınması beklenen ve Ay yapım tarafından hazırlıkları süren gaddar dizisi yeni yayın döneminde ekrana gelecek. Yayıncı kanalı belli olmayan dizinin hazırlıkları sürüyor. Hürer Ebeoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan diziyi ünlü yönetmen Sinan Öztürk’ün çekeceği öğrenildi. Projenin şu sıralar senaryo yazım ve cast çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği öğrenildi.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar