Hazım Körmükçü’nün oğlu oyunculuğa başlıyor

Hazım Körmükçü’nün oğlu oyunculuğa başlıyor
Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Hazım Körmükçü’nün oğlu Ada Hazım Körmükçü eğitimini gördüğü oyunculuğa başlamak için heyecanla bekliyor.

Türk sineması ve dizi sektörünün ünlü ve başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerle adından söz ettiren ve sektörün başarılı oyuncularından olan Hazım Körmükçü’nün oğlu Ada Hazım Körmükçü de babasının izinden gitmeye karar verdi. Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir çiftinin çocuğu olan ve şu sıralar üniversitede oyunculuk eğitimi gören 19 yaşındaki Ada Hazım Körmükçü babasının izinden giderek oyunculuk alanında eğitim almaya devam ediyor. Ailesi tarafından müziğe ilgi duyduğunu ve sanatçı bir aileden geldiği için bunun normal olduğunu belirten Ada hazım Körmükçü asıl ilgisinin ise oyunculuğa olduğunu ve idealinin iyi bir oyuncu olmak olduğunu belirtti. Şu sıralar sahne sanatları bölümünde tiyatro eğitimi alan genç isim ayrıca müzikle de yakından ilgileniyor.

Babasının izinden gidiyor

Ada Hazım Körmükçü, Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir’in çocuğu. Şu sıralar 19 yalında olan genç isim ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından babasının izinden giderek oyuncu olmak istemiş. Aslında oyunculuğu ideali olarak belirten genç oyuncu adayı bunun için üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almak istemiş. Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvarı Sahne sanatları Tiyatro Bölümünde eğitim görmeye başlayan Ada Hazım Körmükçü annesinin mesleği gereği de müziğe ilgi duyuyor. Daha çok oyuncu olmak isteyen genç isim eğitiminin ardından setlerde yer alarak, tiyatro oyunlarında dizi ve film setlerinde yer almayı planlıyor. Babasının bu konuda yakın desteğini alan genç isim bu ideali için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Oyunculuğa Her zaman merak Duydum

Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir’in oğlu Ada Hazım Körmükçü yaptığı açıklamada “sanatçı bir ailede büyüdüğüm için küçüklüğümden beri set ortamlarında bulunmanın etkisiyle oyunculuğa her zaman büyük merak duydum. Hayalimde ise duygusal açıdan potansiyelinin en üst noktasını sergileyebileceğim, aynı zamanda gelgitli duygulara sahip bir karakteri canlandırmak var. Umarım yeteneklerimi keşfetmek ve seyircilerle bağ kurarak onlara unutulmaz deneyimler sunmak için önemli projelerde yer alabilirim” ifadelerini kullandı. 19 Yaşında olan ve Nişantaşı Üniversitesi sahne satanları Tiyatro bölümünde eğitim gören Ada Hazım Körmükçü ilk projesini ise merakla bekliyor.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar