Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ilişkileri hakkında ilk kez konuştu!

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ilişkileri hakkında ilk kez konuştu!
Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın Maslak'ta tiyatro oyunu çıkışında görüntülendi. Bir dargın bir barışık olan ikili ilişkileri hakkında ilk kez konuştu!

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yıldızı Çağatay Ulusoy geçtiğimiz gün kız arkadaşı Duygu Sarışın'la görüldü. Fenomen dizi İçerde'nin setinde tanışıp birlikte olan ikili Maslak'ta bulunan Uniq’te Arzu Tramvayı oyununu izledi. Oyun bitiminde Uniq İstanbul'un içinde Tamirane adlı mekana giren çift sabaha karşı 4'te çıktı. 

BİZ MUTLUYUZ BİR SORUN YOK

Kilo aldığı gözlerde kaçmayan Ulusoy, "Duygu Hanım'la birlikteliğiniz nasıl gidiyor, ayrıldığınız haberleri çıkmıştı bir ara" diye soran muhabirlere; "Her şey çok güzel gidiyor. Arkadaşlar sürekli haberler çıkıyor ama biz mutluyuz, bir sorun yok" dedi. Muhabirlerin ilişkinin nasıl gittiğine dair sorularına Duygu Sarışın ise; "Gördüğünüz gibi" cevabını verdi.

İkili Ay Yapım'ın efsane aksiyon dizisi İçerde'in setinde tanışmış iki meslektaşı canlandırmıştı. Dizinin bitimine doğru ayrılan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın sonradan ilişkilerine bir şans daha vermiş sık sık ayrılık dedikoduları çıksa da birlikte görülmeye devam etmişlerdi.  

Çağatay Ulusoy'la Duygu Sarışın çifti Ulusoy'un eski partneri Hazal Kaya ve eşi Ali Atay'ın düğününde dostlarıyla böyle görüntülenmişti.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemler ve Tasarımları bölümü mezunudur. 2010 yılında Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Bu yarışmadaki birinciliğiyle kariyerinin dönüm noktası olan Adını Feriha Koydum dizisinden teklif almıştır. Ulusoy bu diziyle tanınmış Emir Sarrafoğlu karakteri genç kızların sevgilisi olmuştur. Ayla Algan'dan ve Akademi 35 Buçuk'tan oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra Medcezir ve İçerde dizilerinde başrol oynayan oyuncu Anadolu Kartalları ve Delibal olmak üzere iki filmde yer almıştır. Çağatay Ulusoy şimdilerde Netflix orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da Hakan karakterini canlandırmaktadır.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de doğmuştur.  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesinde Moda Tasarım Bölümü’nden dersler almıştır. Öte yandan İzmir Devlet Tiyatrosunda görev almış çeşitli oyunlarda oynamıştır. Cennetin Sırları dizisiyle ilk deneyimini yaşayan oyuncu İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk, İçerde gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ay Yapım'ın Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates eğitmeni Burcu karakterini canlandırmıştır.

15-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar