Çağatay Ulusoy’a Şeref Sözü Dizisinden Rekor Teklif!

 Çağatay Ulusoy’a Şeref Sözü Dizisinden Rekor Teklif!
Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy sonunda yeni sezonda rol alacağı diziyi buldu. Şeref Sözü’nde rol alacak oyuncu bölüm başına ise rekor bir ücret alacak. İşte detaylar!

Bu senenin en çok polemik konusu olan oyuncularından biri oldu Çağatay Ulusoy. Yakışıklı ve başarılı oyuncunun hemen her projeyle adı anıldı ve hemen her büyük ve iddialı projeden de teklif aldı. Ancak ince eleyip sık dokuyan başarılı oyuncu uzun araştırma ve okumalardan sonra nihayet bir projeyle el sıkıştı. Daha öncesinde Barbaros dizisiyle adı anılan ve anlaşmaya varan ancak projedeki bir takım gecikmeler nedeniyle diziden başlamadan ayrılan başarılı oyuncunun kapısı hiç vakit kaybetmeden çalındı ve yeni teklif sunuldu. Başarılı oyuncuya dudak uçuklatan bir teklifle ve iddialı bir projeyle gelen Tims&B Yapım’ın teklifini düşünen başarılı oyuncu sonunda kararını verdi. İşte detaylar!

Şeref Sözün’den Rekor Teklif!

Son zamanların Türk dizi ve sinema sektörünün başarılı oyuncularından Çağatay Ulusoy daha önce anlaştığı ve gecikmelerin yaşanmaya başladığı TRT 1 için hazırlanacak olan dönem dizisi Barbaros’tan ayrılmış ve bu konu uzun süre gündemde kalmıştı. Yeni sezona yine iddialı bir projeyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Tims&B Yapım başarılı oyuncunun kendi projeleri olan Şeref Sözü’nde rol alamsı için rekor bir teklifle kapısını çaldı. Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme alacağı ve yönetmen koltuğunda Cevdet mercan’ın oturacağı Şeref Sözü Eylül Yayın döneminde Show Tv’de ekrana gelecek. Yapım şirketi başarılı oyuncuya projeyi kabul etmesi için dudak uçuklatan bir teklifte bulundu. Bölüm başına 200 Bin TL ücret teklif edilen Çağatay Ulusoy’un bu teklifi kabul ettiği ve yapım şirketiyle el sıkıştığı öğrenildi. Başarıı oyuncunun bölüm başına alacağı 200 Bin Liralık ücretin ise bir rekor olduğu bildirildi.

Çağatay Ulusoy Tatile Çıkıyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy Tims & B Yapım tarafından hazırlanacak Şeref Sözü’nden gelen rekor ücreti kabul ederek sonunda sezonda rol alacağı yapımı belirlemiş oldu. Çağatay Ulusoy’un anlaşmanın tamamlanmasının ardından dizinin sete çıkacağı tarihe kadar tatile gideceği öğrenildi. Ayrıca başarılı oyuncu Star Tv’de ekrana gelecek olan Menajerimi Arayın’ın 3. Bölümünde rol alacağı ve burada kendi hikayesinin anlatılacağı öğrenildi. Show Tv’de ekrana gelecek Şeref Sözü’nün ise yeni yayın döneminin iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor. Dizi daha şimdiden seyirci tarafından heyecan ve merakla beklenmeye başlandı.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar