Yetenekli Oyuncu Arıza Dizisi Yolunda!

Yetenekli Oyuncu Arıza Dizisi Yolunda!
Genç oyuncu Olgun Toker Show Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Arıza adlı diziyle görüşmelere başladı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan ve 03 Medya tarafından hazırlıkları süren Arıza dizisinin sete çıkmasına sayılı günler kaldı. Senaryosu Ozan aksungur tarafından kaleme alınan ve Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda oturacağı Arıza dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerle adeta göz kamaştırırken dizinin yapımcı şirketi kadroya yeni oyuncular katmak için çalışmalarını devam ettiriyor. Son dönemlerin genç ve yetenekli oyuncularından biri olan ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği performansla yapımcıların dikkatini çeken Olgun Toker’e de teklif götürüldüğü öğrenilirken oyuncunun teklife henüz bir cevap vermediği belirtildi. Temmuz ayının sonu gibi sete çıkmaya hazırlanan Arıza dizisi özellikle Eylül yayın döneminde iddialı yapımlardan biri olarak seyirciye göz kırpıyor. İşte detaylar!

Olgun Toker Arıza’ya Katılacak mı?

Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Show Tv’nin yeni yapımlarından 03 Medya yapımı Arıza dizisi genç ve başarılı bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak için görüşmelere devam ediyor. Son dönemlerin başarılı oyuncularından Olgun Toker’e Arıza dizisinde rol alması için teklif götürülürken dizinin oyuncu kadrosu da göz kamaştırıyor. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz, Yeşim Salkım, Ali Seçkiner Alıcı, Barış Falay ve Dilara Aksüyek gibi birbirinden yetenekli oyuncularla dolu kadroya bir yetenekli oyuncu daha dahil olmak üzere. Olgun Toker’in teklifi kabul etmesi halinde sezonun en iddialı yapımlarından birinde rol alacağı belirtiliyor. Henüz teklife olumlu ya da olumsuz cevap vermeyen genç oyuncunun bir iki gün içinde teklife cevap vermesi bekleniyor.

Olgun Toker Kimdir?

Son zamanların genç ve başarılı oyuncularından Olgun Toker 12 Mart 1986 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminden sonra oyunculuğa merak salan ve bu mesleği yapmak isteyen Olgun Toker bunun için Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Saklı Hayatlar adlı yapımla yapan genç oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Saklı hayatlar

-          Bir Ses Böler geceyi

-          Kurtuluş Son Durak

-          Hükümet Kadın

-          Düğün dernek

-          Yol Arkadaşım 2

-          Son

-          Karadayı

-          Şeref Meselesi

-          Benim Adım Gültepe

-          Tatalı Küçük Yalancılar

-          Hayat Şarkısı

-          Hayat Sırları

-          Dip

-          Bir Aile Hikayesi

15-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar