Nizam-ı Alem’e Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!

Nizam-ı Alem’e Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!
TRT 1 ekranlarında Eylül yayın döneminde izleyici ile buluşacak olan dönem dizisi Nizam-ı Alem’e bir ünlü isim daha katıldı. İşte detaylar!

Şu sıralar televizyon ve dizi seyircilerinin gözü kulağı yeni başlayacak yapımlarda ve dolayısıyla televizyonların yeni yayın döneminde seyirci ile buluşturacağı dizilerde. Televizyonlar büyük umutlarla ve iddialarla yeni yayın dönemine hazırlanıyorlar. Bu iddialı kanalların başında da TRT 1 geliyor. TRT 1 özellikle Diriliş Ertuğrul ile yakaladığı başarıyı tekrar yakalayabilmek ve bunu bir üst sınıra taşıyabilmek için büyük bir atağa geçmiş durumda. Kanalın yeni yayın döneminde ki en iddialı yapımlarından biri olan ve bir dönem dizisi olan Nizam-ı Alem dizisi de kanalın ağır toplarından biri olacak gibi görünüyor. Yapım şirketi Akli Film dizinin hazırlıklarını hızla sürdürürken peş peşe ünlü isimleri dizinin bünyesinde toplamayı başardı. Yapım şirketi son olarak başarılı ve güzel oyuncu Hatice Şendil’i bünyesine kattı. İşte detaylar!

Nizam-ı Alem Oyuncuları Göz Kamaştırıyor!

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yeni yayın döneminde kanalın en iddialı yapımlarından biri olacak olan Nizam-ı Alem adlı dönem dizisi için hazırlıklar son safhaya gelmiş durumda. Sanat, kostüm ve cast olarak hazırlıklarda sona yaklaşan kanal özellikle bünyesine topladı oyuncularla rakiplerine adeta göz dağı veriyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Gökhan Uygun, Osman Sonant ve Cemal Toktaş gibi pek çok başarılı oyuncuyu kadrosuna katan dizi son olarak güzel ve başarılı oyuncu Hatice Şendil’le de anlaşmaya varmış durumda. Dizide Terken Hatun karakterine hayat vereceği öğrenilen Hatice Şendil son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün adlı yapımda rol almıştı.

Hatice Şendil Kimdir?

Merakla beklenen dönem dizisi Nizam-ı Alemle el sıkışan başarılı ve güzel oyuncu Hatice Şendil 2 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından İşletme bölümünden mezun olan güzel oyuncu Miss Turkey yarışmasında 3. olmuştur. Daha sonra oyunculuğa yönelen ve bu konuda eğitimler alan güzel oyuncu bu kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunların başlıcaları şunlardır!

-          Leke

-          Yüksek Sosyete

-          Hayat Öpücüğü

-          Kaderimin Yazıldığı Gün

-          Ustura Kemal

-          Dila Hanım

-          Karadağlar

-          Geniş Aile

-          Yaban Gülü

-          İki Yabancı

-          Kurtlar vadisi Pusu

-          Eylül

-          Yeni Hayat

17-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar