Çağatay Ulusoy'dan ayrılık açıklaması

Çağatay Ulusoy'dan ayrılık açıklaması
Özellikle Netflix’te Hakan Muhafız dizisiyle dikkat çeken oyuncu Çağatay Ulusoy, arkadaşından ayrıldığı ve Duygu Sarışın’ın evi terk ettiği yönündeki iddialara cevap verdi

Dijital dizilerin gözde oyuncusu Çağatay Ulusoy'dan ayrılık açıklaması geldi. Duygu Sarışın ile bir barışık bir dargın yaşayan ünlü oyuncu, hakkında çıkarılan ayrılık iddiaları için ne dedi? Hayranları Çağatay Ulusoy’u ve hayatını merak ediyor. Şimdi detaylar

Çağatay Ulusoy'dan ayrılık açıklaması

O ünlü bir oyuncu. Özellikle Netflix’te Hakan Muhafız dizisiyle dikkat çeken oyuncu Çağatay Ulusoy, arkadaşından ayrıldığı ve Duygu Sarışın’ın evi terk ettiği yönündeki iddialara cevap verdi. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın verdiği habere göre; haklarında çıkan iddialara çift beraber karşılık verdi. Yasakların kalkmasıyla birlikte bir restoranda yemek yiyen ikili, kameralar karşısına geçerek ayrılık iddialarını çürüttü. Keyifli halleri ile dikkat çeken ve düşman çatlatan çift, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Kalplerimiz nasırlaştı

Restoran çıkışı etraflarını saran objektiflere yansıyan mutluluk görüntüleriyle yansıyan çift, iddialara gülüp geçtiklerini ifade etti. Çağatay Ulusoy, bir barışıp bir ayrıldıklarına dair basında çıkan haberler için şöyle konuştu: "Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor."

Bir muhabirin kariyer planlaması nedeniyle sorun yaşadıklarını ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiğini sorması üzerine ünlü oyuncu şu cevabı verdi: "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" dedi.

Kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Hakan Muhafız dizisindeki performansıyla uzun süre gündemde olan Çağatay Ulusoy, yeni filmi 'Kağıttan Hayatlar' ve Yeşilçam dizisindeki karakteri üzerine sorulan sorulara da samimi cevaplar verdi. İşte o cevap: "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İşimi çok seviyorum. Enerjisi çok yüksek bir iş. Ekibimiz çok iyi. Çağan Irmak yönetmenliğinde giden bir iş"

Keyifli geçti

Çağatay Ulusoy ile çok mutlu oldukları gözden kaçmayan Duygu Sarışın, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı 'Kin' adlı film hakkında konuştu. Güzel oyuncu Kin filmi için "Çekimler bitti. Çok güzel, keyifli geçti. Eylül veya ekim gibi yayınlanır diye tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı. Canlitv platformu olarak Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın çiftine mutluluklar diliyoruz.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu Ulusoy, Best Model Of Turkey birincisidir. Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri aldı ve “Adını Feriha Koydum” dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle şöhreti yakalayan Çağatay Ulusoy, son zamanlarda dijital dizilerde rol alıyor.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar