Ünlü Oyuncu Masumlar Apartmanı’na Veda Etti

Ünlü Oyuncu Masumlar Apartmanı’na Veda Etti
Masumlar Apartmanı’nda son bölümde şok bir ayrılık seyirciyi derinden üzdü. Dizide Haluk karakterini canlandıran Mert Asutay diziye veda etti.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Masumlar apartmanı bu sezona damga vuran yapımlardan biri olarak öne çıktı. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve TRT 1’in reyting rekorları kıran yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı her Salı akşamı seyirciyi ekrana kilitlerken heyecanlı sahneleri ve gerilim dolu hikayesiyle de dikkatleri çekiyor. Birçok ünlü ismin rol aldığı Masumlar Apartmanı Salı akşamı yayınlanan son bölümünde dizinin başından beri rol alan ünlü oyuncu Mert Asutay diziye senaryo gereği ölerek veda etti. Haluk karakterini başarıyla canlandıran Mert Asutay’ın diziye veda etmesi seyirciyi derinden üzerken özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Şok Ayrılık

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kırarak gün birincisi olan ve bu sezonun en çarpıcı yapımlarından Masumlar Apartmanı’nda şok bir ayrılık yalandı. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Mert Asutay’ın rol aldı Masumlar Apartmanı Salı akşamı yayınlanan son bölümünde şok bir ayrılığa sahne oldu. Dizinin ilk bölümünden itibaren dizide Haluk karakterini canlandıran ve Ege ve İnci’nin babası rolündeki Mert Asutay kalp krizi geçirerek senaryo gereği öldü ve diziye veda etti. Seyirciyi şok eden bu gelişme sonrası dizi sosyal medyada gündem olurken dizinin takipçileri Haluk karakterinin diziden ayrılması sebebiyle büyük üzüntü yaşadı.

Mert Asutay Kimdir?

Son olarak Masumlar Apartmanı’nda rol alan ve son bölümde ölerek diziye veda eden ünlü ve başarılı oyuncu Mert Asutay 15 Ağustos 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Asutay bunun için eğitimler almış ve daha sonra tiyatro ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Ünlü oyuncunun rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır. Masumlar Apartmanı, Leke, 46 Yok Olan, Merhamet, Suskunlar, Ferahfeza, Küçük Sırlar, Siyah Cennet, Oyunbozan, Arada Bir Sonbahar, Sır, İlişkiler, Eltiler, Bizim Mahalle, Vatandaş Ahmet Efendi, Hiç Bana Sordun mu?, Nefes Alamıyorum ve Üç Aşağı Beş Yukarı.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar