Çağatay Ulusoy'dan bir ilk Ortak olacak!

Çağatay Ulusoy'dan bir ilk Ortak olacak!
Bir süredir çağa ayak uydurarak dijital platformda çekilen dizilerde görev yapan Çağatay Ulusoy projesinin alt yapısını bitirdi, ortak oluyor.

'İçerde' 'Hakan Muhafız' ve 'Medcezir' gibi orijinal dizilerin sıra dışı oyuncusu Çağatay Ulusoy’dan bir ilk! Kulvar değiştirmeye hazırlanan başarılı oyuncu bir süredir çağa ayak uydurarak dijital platformda çekilen dizilerde görev yapıyordu. Yeni bir karara vararak yapımcılığa soyunan Çağatay Ulusoy projesinin alt yapısını bitirdi, gün saymaya başladı. Şimdi detaylar

Çağatay Ulusoy'dan bir ilk Ortak olacak!

Son dönemde adı dijital dizilerle anılan başarılı oyuncunun Barbaros isimli diziden geri çekilerek kendi projesine ağırlık vereceği kulislerde konuşuluyordu. Ünlü oyuncunun hakkında “Şeref Sözü” isimli dizide görev alacağı iddia edilse de net bir bilgiye ulaşamadık. Hakan Muhafız dizisinin final sezonu ile Netflix’te izleyicileriyle buluşan Çağatay Ulusoy, son olarak bir sinema projesi ile gündeme geldi.

Yakında bir ilke imza atacak

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’ndan aldığımız habere göre Ulusoy, OG Medya ile yapım ortağı olarak sinema filmi çevirecek. Filimde ünlü oyuncuya kimlerin eşlik edeceği ise henüz belli olmadı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, filmin yönetmenliğini Can Ulkay’ın yapacağını söyleyerek konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı: ‘Recep İvedik 3’te küçük bir rol, ‘Anadolu Kartalları’ ve ‘Delibal’ filmlerinde başrol oynayan, dizilerle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy, yakında bir ilke imza atacak. Ulusoy, Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı sinema filminin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçmekle yetinmeyip son dizisinin yapım şirketi OG Medya ile yapım ortağı olacak.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldıktan sonra modellik yapmaya başladı. Best Model Of Turkey birincisi olan yakışıklı oyuncu kendini geliştirerek Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almaya başladı. Hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynayarak oyunculuk sektörüne adım atan Ulusoy, kendini şöhrete taşıyacak Medcezir adlı dizide Serenay Sarıkaya ile rol aldı. Fenomen dizi İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çağatay Ulusoy daha sonra dijital dizilerde görev yaptı.

Aldığı Ödüller

“En İyi Erkek Oyuncu” (42. Altın Kelebek Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Ege Üniversitesi 4. Medya Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Türkiye Gençlik Ödülleri)

“Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (Magazin Gazetecileri Derneği 21. Altın Objektif Ödülleri)

"Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu" (Elle Style Awards)

"En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" (5. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri)

"En İyi Erkek Oyuncu" (Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketleri)

11-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar