Ünlü Şarkıcının sıradışı tatili merak uyandırdı!

Ünlü Şarkıcının sıradışı tatili merak uyandırdı!
Tedbirlerin gevşetilmesiyle ünlüler de deniz, kum, güneş sloganıyla tatil mekânlarına akın etti. Ancak biri var ki sıradışı bir tatile çıktı. İşte o şarkıcı ve tatil anlayışı.

Yaz geldi, herkes bütçesine göre tatil programına başladı. Uzun süren karantinadan sonra tedbirlerin gevşetilmesiyle ünlüler de deniz, kum, güneş sloganıyla tatil mekânlarına akın etti. Ancak biri var ki tamamen kendine özel ve sıradışı bir tatile çıktı. İzleyici sıradışı bir tatile çıkan şarkıcıyı ve tatilini nasıl geçirdiğini merak ediyor. İşte o şarkıcı ve tatil anlayışı. Şimdi detaylar

Ünlü Şarkıcının sıradışı tatili merak uyandırdı!

Hareketli ve heyecanlı şarkılara imza atan Simge sahnedeki farklılığını özel hayatında da ortaya koyuyor. Herkes deniz, kum, güneş sloganıyla tatil beldelerinde günlerini geçirirken Şarkıcı Simge meslektaşlarının aksine lüks bir tatili değil, karavanla macera yaşamayı tercih ediyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda karavanıyla macera yaşamayı tercih eden sıradışı şarkıcı Simge İzmir Gümüldür'deki Hipocamp'e park etti.

Kendimi özgür hissediyorum!

İzmir’in Gümüldür’deki park alanına karavanıyla kamp kuran ünlü şarkıcı Simge  "Neden böyle bir tatil istediniz?" sorusuna her zamanki içtenliğiyle şöyle cevap verdi: "Ekonomik ve hijyenik olmasının ötesinde çok da eğlenceli. Ayrıca kendimi çok daha özgür hissediyorum. İstediğimiz an rotayı değiştiriyoruz. Bende şezlong yerine harika bir hamak var. Karavanımla yolculuk bana ilham da veriyor."

Harbiye Konseri 5 Ağustosta!

9 yıllık müzik kariyerinde ilk defa Harbiye Açıkhava Konserine çıkacak olan Simge hayranlarıyla buluşacağı 5 Ağustos Çarşamba gecesini iple çekiyor. Karavanıyla hem tatil yapa hm de bu özel geceye hazırlanan Simge, zinde kalmak ve sahne performansını artırmak her sabah sporu da ihmal etmiyor.

Şarkıcı Simge Kimdir?

1981 İstanbul doğumlu Simge Sağın, müzisyen bir babanın kızıdır. 12 yaşında gitar çalmaya başlayan Simge, gençlik yıllarında kendi bestelerini yapmaya başladı. İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümü mezunu olan şarkıcı, sanatçı Zeynep Dizdar orkestrasında görev yaptı. Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç gibi ünlülere vokalistlik yapan Simge, pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirdi. 2011 yılında ilk albümü ‘Yeni Çıktı’yı Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkaran Simge’nin Bip Bip şarkısı YouTube’da 30 milyon üzerinde izlendi. Ünlü sanatçılardan Sezen Aksu, Deniz Erten ve Ersay Üner ile birlikte hazırladığı Yankı isimli albümüyle hayran kitlesini artırdı.

Albümleri :

2011 - Yeni Çıktı

2014 - Bip Bip

2015 - Miş Miş

2015 - Yankı

2016 - Kamera

12-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar