Sol Yanım Dizisine İki Oyuncu Daha Katıldı!

Sol Yanım Dizisine İki Oyuncu Daha Katıldı!
Star Tv için BKM tarafından hazırlıkları süren Sol Yanım için cast çalışmaları başladı. Diziye bugün iki oyuncu birden dahil oldu. İşte detaylar!

Yapım şirketleri ve yayıncı kanallar yaz döneminin girmesiyle birlikte yeni yayın dönemi yapımları için hazırlıklarını hızlandırmaya başladı. Artık yavaş yavaş cast ve diğer hazırlıklarını bitirerek sete inmek ve bir an önce motor diyerek yeni yayın dönemi için hazır hale gelmek istiyorlar. Pek çok yapım şirketi şu an yüzlerce oyuncuyla sete çıkmak için hazırlık yapıyor. Hikayeciler, senaristler, cast ajansları şu sıralar çok yoğun bir çalışma temposunun içinde. Star Tv için hazırlıkları süren Sol Yanım Dizisi için de yapımcı şirket BKM Film yoğun bir tempoda çalışıyor. Yavaş yavaş oyuncularla görüşmelere başlayan BKM dizinin cast çalışmalarını biran önce bitirerek sete inmeye çalışıyor. Bu amaçla karakterlere uygun oyuncularla görüşmelere başlayan Yapım Şirketi dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncuyu dahil etti. İşte ayrıntılar!

Sol Yanım’a İki Yeni Oyuncu!

BKM Film tarafından Star Tv için hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek Sol yanım adlı dizi için hazırlıklarda sona gelindi. Masa başı çalışmalarında sona gelen BKM artık oyuncularla görüşmelere ve prodüksiyon hazırlıklarına başladı. Kanalın önemli yapımlarından biri olacak olan Sol Yanım’ın Senaryosu Melis Civelek tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Oyuncu kadrosunu şekillendirmek için harekete geçen BKM başrol için Özge Yağız’la görüşmelerini sürdürüyor.  Diziye ise bugün iki isim katıldı. Esra Bezen Bilgin ve Cansel Elçin dizinin belirlenen ilk oyuncuları oldu. Cast çalışmalarını biran önce bitirmek isteyen BKM artık bu konuya daha fazla eğilecek gibi görünüyor. Dizide rol alacak Esra Bezen Bilgin ve Cansel Elçin’in ise hangi karakterlere hayat vereceği şimdilik bilinmiyor.

Esra Bezen Bilgin Kimdir?

1973 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esra Bezen Bilgin ilk orta ve lise eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu ilk olarak 2004 yılında Korkuyorum Anne filmiyle kamera karşısına geçmiştir. Birçok dizide rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Korkuyorum Anne

-          Kusursuzlar

-          Ana Yurdu

-          Silsile

-          Bizim Hikaye

10-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar