Çağatay Ulusoy’dan Şeref Sözü Sürprizi!

Çağatay Ulusoy’dan Şeref Sözü Sürprizi!
Genç ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Barbaros Dizisinden ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde başka bir diziyle görüşmelere başladı. İşte detaylar!

Dizi dünyasında trafik inanılmaz bir hızla sürüyor. Oyuncular o yapımcı şirketinden çıkıyor başka bir yapımcı şirketle görüşüyor. Anlaşmalar bir bir imzalanırken okuma provaları ve kostüm hazırlıkları sürüyor. Oyuncular yeni yayın dönemi için kendilerine verilen karakterleri çalışırken aynı zamanda rakip projeleri de göz ucuyla takip ediyor ve rakiplerini tanımaya çalışılıyorlar. Son günlerde adı sık sık dizi dünyasında anılan ve daha bundan bir iki hafta önce Barbaros Dizisinde rol alacağı söylenen ve buna kesin gözüyle bakılan usta oyuncu Çağatay Ulusoy için son bir hafta çok hızlı yaşandı ve geçti. Es Film tarafından TRT 1 için hazırlanacak Barbaros Dizisinde oynamaktan son anda vazgeçen usta oyuncu iddialara göre bugünlerde bambaşka bir projeyle flört halinde. Dizi dünyasında bir anda heyecan ve şaşkınlık yaratan gelişmenin perde arkası ve o projen hangisi olduğu haberin detaylarında.

Çağatay Ulusoy’dan Sürpriz!

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan ve başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde hazırlanan platonun ve dizi çalışmalarının aksamasını sebep göstererek TRT 1 için hazırlıkları süren dönem dizisi Barbaros’tan ayrıldığını açıklamıştı. Bu şok gelişmenin yansımaları bütün bir hafta detaylıca konuşuldu ve sonunda herkes bu karara saygı gösterdi. Ancak daha bu haberlerin mürekkebi kurumamıştı ki son dakika iddiası kulisleri sarstı. İddiaya göre genç ve yakışıklı oyuncu Barbaros’a veda etmesinin ardından başka bir projeyle görüşmelere başladı. Yeni yayın döneminde Show Tv’de ekrana gelecek olan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlıkları süren Şeref Sözü için ünlü oyuncuyla görüşmelerin başladığı iddia ediliyor.

Şeref Sözü!

Tims & B Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren Şeref Sözü adlı yapım için yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’la görüşüldüğü iddiaları bir anda dizi kulislerini heyecanlandırdı. Senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstleneceği Şeref Sözü yeni yayın döneminin en iddialı yapımları arasında gösteriliyor ve Show Tv bu projeye çok güveniyor. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un kendisine teklif edilen görüşmeyi kabul etmesi dizinin iddiasını bir kez daha ortaya koyacak.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar