Polisin Elini Isıran Ünlü Oyuncuya Hapis Şoku!

Polisin Elini Isıran Ünlü Oyuncuya Hapis Şoku!
2018 yılında meydana gelen bir olay sonrasında polis memurunun elini ısıran ve telefonunu kıran oyuncu Feyza Civelek için mahkeme kararını verdi. İşte detaylar!

Magazin dünyası ve Sosyal medya bugün bir oyuncunun yaklaşık 2 yıldır süren mahkemesinin sonucunu gündemine taşıdı. Genç oyunculardan Feyza Civelek’in 2018 yılından beri süren ceza davası sonunda karara bağlandı. İstanbul 22. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasına oyuncu Feyza Civelek ile avukatı katılmazken mahkemeden karar çıktı. 2018 yılında yaşanan bir olay sonunda oyuncu Feyza Civelek aleyhine açılan dava yaklaşık 2 yıldır görülüyordu ve bugün 5. Celse görüldü. Tutuksuz yargılanan Civelek için davacı ve avukatı mahkemeden cezalandırma talebinde bulundu. Mahkeme sonunda Feyza Civelek’in yargılandığı davada güzel oyuncu hapis şokuyla sarsıldı. İşte detaylar!

Polisin Elini Isırdı!

2018 yılında yaşanan olayda genç oyuncu Feyza Civelek gece Ortaköy’de alkol kontrolü için durdurulduğu sırada görevli polis memuruyla arasında tartışma yaşanmış ve oyuncu Feyza Civelek polisin elini ısırmıştı. Olay sonrasında gözaltına alınan Civelek hakkında yürütülen soruşturmada, polis memurlarına yumruk ve tekme atarak saldırma, polisin elini ısırma, hakaret ve bir polisin telefonunu kırma iddialarıyla 10 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı. Yaklaşık 2 yıldır süren dava sonrasında genç oyuncu için İstanbul 22. Asliye Ceza mahkemesi kararını verdi. Davada tutuksuz yargılanan ve görülen mahkemenin beşinci oturumuna kendisi ve avukatı katılmayan ve mazeretlerini bir dilekçeyle mahkemeye sunan Civelek ve avukatının dilekçesi mahkeme tarafından kabul görmedi ve yargılamaya devam edildi. Görülen dava sonunda oyuncu Civelek için mahkeme “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret, görevini yaptırmamak için direnme ve mala zarar verme” suçlarından 6 ay 7 gün hapis cezası ile 9 bin 80 lira para cezası verdi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Feyza Civelek Kimdir?

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Feyza Civelek oyunculuğa merak sardıktan sonra bu alanda eğitimler almaya başladı. Annesi de senarist olan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Acemi Cadı adlı yapımla gerçekleştirdi. Bu dizideki başarısının ardından başka projelerde de rol alan Civelek’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Acemi Cadı, Sihirli Annem, Kavak yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin savaşı.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar