Çağlar Ertuğrul Hangi Diziyle Anlaştı?

Çağlar Ertuğrul Hangi Diziyle Anlaştı?
Son olarak Teşkilat dizisinde rol alan ve bu diziden sağlık sorunları sebebiyle ayrılan çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi belli oldu.

Televizyon dizi ve sinema filmlerinin sevilen oyucuları arasında yer alan ve son iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan aksiyon ve dram dizisi Teşkilat’ta Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda rol alacağı yapım belli oldu. Adı pek çok yapımla geçen ve ancak sözleşeme imzalamayan oyuncu sonunda BluTv’de yayınlanacak bir projeye evet dedi. Son iki sezon boyunca Teşkilat’ta başarılı bir dönem geçiren ve geçtiğimiz ay sağlık sorunları sebebiyle projeden ayrıldığını açıklayan Çağlar Ertuğrul’un yeni projesinde başarılı ve güzel oyuncu Merve Dizdar, son dönemin yükselen yıldızlarından Berkay ateş ile birlikte başrol oynayacağı öğrenildi. BluTv’de yayınlanacak Magarsus adlı projenin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturacağı öğrenildi.

Üç Başrolden Biri Oldu

Teşkilat dizisinde canlandırdığı serdar karakteriyle iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yer alan ve bu diziyle seyirci tarafından oldukça sevilen başarılı oyuncu çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi dijital yayın platformu BluTv’de seyirciyle buluşacak olan Magarsus oldu. Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Memişoğlu tarafından birlikte kaleme alınan dizi yine Yunus Ozan Korkut tarafından yönetilecek. Dizinin oyuncu castı için çalışmalar sürerken dizide üç başrol olacağı öğrenildi. Magarsus’un kadrosunda Çağlar Ertuğrul’a eşlik edecek diğer iki ünlü isim ise son olarak Masumlar Apartmanı’nda başarılı bir grafik ortaya koyan güzel oyuncu Merve Dizdar ve son olarak Sadakatsiz’de rol alan genç oyuncu Berkay ateş oldu. Üçlüye ek olarak dizide başka oyuncuların da olacağı ve cast çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Dizi Adana’da Çekilecek

BluTv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve ekim ayı başlarında Adana’ya giderek sete başlayacak Magarsus dizisinin hikayesinin ne olduğu konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, Masumlar Apartmanı’nda rol Merve Dizdar ve Sadakatsiz’in son sezonunda rol alan Berkay Ateş’in yer aldığı dizinin 2023 yılında BluTv’de yayınlanması bekleniyor. Üst düzey üç başrolüyle dikkatleri çeken dizi şimdiden merak edilmeye başlandı. Yamaç Okur’un yapımcılığını üstlendiği ve Faro’nun yapım şirketi olduğu diziyle ilgili gelişmeler oldukça sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

16-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar