Gecenin Ucunda Fragmanlarıyla Büyülüyor

Gecenin Ucunda Fragmanlarıyla Büyülüyor
Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve heyecan ve merakla beklenen yeni dizi Gecenin Ucunda yayınlanan fragmanlarıyla göz dolduruyor.

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemi başladı ve sezona yeni başlayacak diziler ile sezon arası veren diziler bir bir seyirciyle buluşmaya başladı. Sezonun en çok merak edilen dizilerinin belki de başında gelen Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Gecenin Ucunda yaz aylarının başından beri çalışmalarını ve hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Şu sıralar çekimlerde bulunan dizi ekrana gelmeden önce tanıtımlarıyla dikkatleri fazlasıyla çekmeyi başardı. Yayınlanan fragmanlarla iddiasını bir kez daha ortaya koyan TMC Film ve Alim yapım ortak imzalı Gecenin ucunda yakında seyirciyle buluşacak. Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’nun birlikte aynı sahneyi paylaştığı Gecenin Ucunda ünlü yazar Peride Celal’in aynı adlı romanından televizyona uyarlandı. Merakla beklenen dizi yakında ekrana gelmeye hazırlanırken yayınlanan fragmanlar seyirciden tam not aldı.

İkinci Fragman Yayınlandı

Star Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve TMC Film imzalı Gecenin Ucunda son saymaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri çeken dizi geçtiğimiz gün yayınlanan ikinci fragmanıyla da bir kez daha seyirciyi merak içinde bırakmayı başardı. Seyircinin şu sıralar yayınlanmasını sabırsızlıkla beklediği gecenin Ucunda dizisinin yayınlanan fragmanları da hem içerik ve hem de görsel olarak tam not aldı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu üzerine bina edilen fragmanlar seyirciyi heyecanlandırdı ve adeta büyüledi. Dizi iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda hiç istememesine rağmen ve hatta buna direnmesine rağmen aşkla tanışıp, sınanıp, daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini ve bu sırada da hayatla mücadele etmesini konu alıyor.

Gecenin ucunda Oyuncu Kadrosu

Ünlü yazar Peride Celal’in aynı adlı romanından TMC Film tarafından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi yaz ayları başından itibaren hem prodüksiyon anlamında hem de cast çalışmalarıyla yoğun ve hareketli günler geçirdi. Yapım şirketinin itinayla hazırladığı castta yer alan isimler arasında ise

·         Neslihan Atagül

·         Kadir Doğulu

·         Sarp Levendoğlu

·         Zuhal Olcay

·         Tuba Ünsal

·         Bertan Asllani

·         Özge Özder

·         Kaan Taşaner

·         Bestemsu Özdemir

·         Levent Özdilek

·         Ebru Aykaç

·         Şencan Güleryüz

·         Aleyna Özgeçen

·         Kuzey Kaya yer alıyor.

16-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar