Camdaki Kız 27. bölüm izle

Camdaki Kız 27. bölüm izle
Camdaki Kız 27. bölüm izle: Son bölüm sonrası araya giren Camdaki Kız dizisi yeni bölüm ile ekrana geliyor. Tek parça, full HD ve canlı olarak izlemek için detaylar.

Camdaki Kız 27. bölüm izle: Son bölüm üzerinden geçen yaklaşık 1 ayın ardından yeni bölüm izleyicilerle buluşuyor. Pek çok seyirci diziyi canlı olarak izleyebilecekleri internet adreslerini araştırıyorlar. Ayrıca bölümü kaçıranlar ise yayınlandıktan sonra full olarak izlemek istiyor. Fragman ile birlikte herkes neler olacağını merakla bekleniyor. Nalan, gerçekleri öğrenmesinin ardından nasıl bir adım atacak? Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Camdaki Kız, her bölümü ile sevenlerine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Camdaki Kız dizisinin 20 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen son bölüm, tek parça ve full HD olarak Canlı TV adresi üzerinden izlenebiliyor. İlgili bölümü izlemek için aşağıda gördüğünüz bağlantıya tıklayın.

Camdaki Kız 27. bölüm izle

Kanal D tarafından ekrana getirilen Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor. Yapımcısı OGM Pictures olan dizide yönetmen koltuğunda Nadim Güç otururken senaryoyu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. İnternette milyonlarca kişinin online olarak izlenecek olan Camdaki Kız dizisinin 27. bölümünü tek parça ve full HD bir şekilde izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Camdaki Kız 27. bölüm özeti

Nalan en sonunda arkasından dönen dümenlerin farkına varır. Melisa ve Sedat'ın yer aldığı görünrüleri görür ve adeta yıkılır. Otelden ayrılırken Sedat, Nalan'a yalvarsa da Nalan oralı olmaz. Nalan ne yapacağını bilemez ve Muzo'ya olanları anlatır. Muzo ise gerçekleri öğrenmesinin hemen ardından Melisa'yı İzmir'e göndermek için harekete geçer. Tüm yaşananlardan sonra Sedat da ne yapıp ne edeceğini düşünürken çözümü Feride'ye gitmekte bulur. Feride de her zaman olduğu gibi yine bir plan yaparak anında harekete geçer. Koroğlu ailesinin istemediği Cavit'in ortaklığı konusu aile için pek de istedikleri gibi gitmez.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler