Baba dizisi Sevil (Beril Pozam) kimdir?

Baba dizisi Sevil (Beril Pozam) kimdir?
Beril Pozam, Show TV'den ekrana gelecek Baba dizisinde Sevil karakterine can verecek. Baba dizisi Sevil (Beril Pozam) kimdir?

Show TV'nin önümüzdeki aylarda ekranda olması planlanan Ay Yapım imzalı Baba dizisi merakla bekleniyor. Dizide rol alacak isimlerden biri Beril Pozam oldu. Oyuncuyu Sevil karakteriyle ekranlarda göreceğiz. Oyuncuya son dönemde yayınlanan birçok diziden aşina olan seyirciler Beril Pozam ismini arama motorlarında aratıyor. Baba dizisi Sevil (Beril Pozam) kimdir?

Baba dizisi Sevil (Beril Pozam) kimdir?

1995 yılında dünyaya gelen Beril Pozam, İstanbul doğumludur. Tiyatroya sahne arkasında başladı. Teknisyenlik ve asistanlık görevlerinin ardından tiyatro oyunlarında sahneye çıkmaya başladı.  2015 ve 2019 yılları arasında The Madman and The Nun, Japon Kuklası, The Blue Hotel, La Ronde, Kuvayi Milliye Destanı isimli tiyatro oyunlarında sahne aldı. Devamında ise dizilerde rol almaya başladı.2019 yılında AVM Sakini isimli diziyle birlikte dizi setlerine de adımını attı. Daha sonra Afili Aşk ve Ada Masalı birçok televizyon dizisinde rol aldı. Ayrıca dijital platformda yayınlanan Olağan Şüpheliler isimli dizide de rol aldı. Genç oyuncu 2022 yılında Show TV'den ekrana gelen Baba dizisinde Sevil karakteri ile rol almaya başladı. 1.70 boyunda ve 57 kilo olan 27 yaşındaki Beril Pozam'ın instagram adresi ise @berilpozam.

Beril Pozam'ın rol aldığı diziler

Baba 2022

Ada Masalı, (İdil)2021

Olağan Şüpheliler, (Zeynep) 2021

Akrep, (Ayşem) 2020-2021

Afili Aşk, (Nazmiye Özkayalı) 2019

AVM Sakini, (Dedektif Öykü) 2019 

Baba dizisi oyuncuları ve konusu

Show TV'den ekrana gelecek olan Ay Yapım imzalı dizisi Baba'nın oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Baya, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala ve Ahmet Şenkaya gibi isimler yer alıyor. Kerem Çatay'ın yapımcı olarak arkasında olduğu dizinin senaristliklerini Gökhan Horzum ve Ekin Akalay yapacak. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise Çağrı Bayrak.

Babam dizisi Anadolu'dan İstanbul'a gelen ancak sonrasında bağları kopan Saruhanlı ailesinin hikayesini konu alıyor. Bir uçak kazasının ardından ailenin yolları yine kesişecektir.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar