Sadakatsiz’e Yakışıklı Oyuncu Dahil Oluyor! Bu Sefer Volkan Derin’i Kıskanacak

Sadakatsiz’e Yakışıklı Oyuncu Dahil Oluyor! Bu Sefer Volkan Derin’i Kıskanacak
Sevilen dizi Sadakatsiz’in yeni bölümüne Serhat Parıl’ın hayat vereceği Onur karakteri dahil oluyor. Yakışıklı oyuncu Derin ile yakınlaşırken, bu kez de Volkan, Derin’i kıskanacak

Kanal D’nin çarşamba günleri yayınlanan, Med Yapım imzalı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, hikayesine ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un, ikinci sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan Sadakatsiz dizisinin başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş paylaşıyor.İkinci sezonda yine etkili hikayesiyle göz dolduran Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna Yakışıklı oyuncu Serhat Parıl dahil oluyor. Dizide Onur karakterine hayat verecek. Haberin duyulması ile birlikte dizi kadrosuna dahil olan oyuncu Onur (Serhat Parıl) şimdiden merak edilmeye başlandı. Serhat Parıl’la devam edilecek yeni bölümlerde neler olacak… İşte diziyle ilgili merak edilenler…

Sadakatsiz Dizisi 47. Bölüm’de Yakışıklı Oyuncu Serhat Parıl Dahil Oluyor

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı, ilgiyle izlenen Sadakatsiz’in 47. bölüm finalinde, Asya, Volkan ve Aras üçgeninde seyircinin tansiyonunu tavan yaptıran aşk çemberine sürpriz bir karakter katılıyor. Oyuncu Serhat Parıl, Onur karakteri ile dizide boy gösterecek.

Sadakatsiz’e ‘Onur’ Serhat Parıl’ın Dahil Olması İle Ortalık Yine Karışacak!

Yakışıklı oyuncu Serhat Parıl’ın hayat vereceği Onur karakteri, ansızın Derin’in hayatına girecek. Onur’un gelişi, Derin ile yakınlaşmaları ve Volkan’ın bu yakışıklı adamı kıskanması dizideki taşları yine yerinden oynatacak. Asya’yı geri kazanamayan Volkan, bir tekme de Derin’den yiyecek gözüküyor.

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanmasının şoku ise atlatıldı. Fakat Cansu Dere’nin korona virüse yakalanması üzerine dizinin çekim takvimi de değişti ve üç gün ara verildi. Ekibin çalışmak üzere pazar günü tekrar sete çıkması planlanıyor.

Yeni karakterlerle güçlenen diziye bu sezon ilk olarak Aras rolü ile Berkay Ateş katılmıştı. Diziye giren yeni isimler arasında Aras’ın eski eşini oynayan Leyla karakteriyle Aslı Orcan, Ali’nin kız arkadaşı İpek’in ve İpek’in babası ile babasının sevgilisi rolünde Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal yer alıyor.

Serhat Parıl Kimdir? Serhat Parıl Nereli? Yaşı Kaç?

Yaş: 39
Nereli: İzmir
Burcu: Aslan
Boyu: 1.89 cm

Serhat Parıl, 27 Temmuz tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu.

Bir dönem kendi mesleğini icra eden parıl 2005 yılında bu kez Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazandı. Bölümü okurken aynı zamanda oyunculuk mesleğine de yönelen oyuncu çok sayıda tiyatro oyununda yer aldı. Bir çok anaokulunda drama ve tiyatro dersleri verdi.

İlk olarak 2011 yılında ‘Babam İçin’ isimli televizyon dizisiyle başladığı kariyerine, en son Kuruluş Osman dizisinde devam etti. Şimdide Sadakatsiz dizisinde Onur karakterine hayat verecek.

Serhat Parıl’ın Oynadığı Diziler

2011 – Babam İçin
2013 – Medcezir
2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem
2016 – Cesur ve Güzel
2017 – Seven Ne Yapmaz
2020 – Bay Yanlış (Tolga Gürdağ)
2021 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz (Uğur)
2021 – Baraj
2021 – Maraşlı (Savcı Tolga Demirci)
2021 – Kuruluş Osman

20-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar