Camdaki Kız 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Camdaki Kız 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve ilk 2 sezonunda başarılı bir grafik ortaya koyan Camdaki Kız’ın 3. Sezonu ne zaman başlayacak?

Televizyon kanalları yaz sezonuna girerken sezon finali yapan dizilerinin ardından yaz sezonu için çok yoğun bir çalışmaya girmiş ve ardından da eylül yayın döneminde başlayacak yeni diziler için çalışmalarını devam ettirmişlerdi. Bu arada geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren ve sezon finali yapan dizilerde yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar. Yeni sezonda da kanalların en garantili işleri olacak olan bu yapımlar için yapımcı kanallar yeniden hareketlenmeye başladı. Özellikle bu dizilerin oyuncu kadrolarının yeni hikayelere göre güçlenmesi için çalışmalara başlandı. Son iki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız içinde çalışmalar başladı. Dizinin seyircisi de Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceğini merak etmeye başladı. Dizinin özellikle 47. Bölümü sezon finalinde yaşananlardan sonra seyirci dizinin 3. Sezonunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

3. Sezon Ne Zaman?

16 Haziran’da 47. Bölümle sezon finaline giden Camdaki Kız’ın çekimleri için çalışmalara başlandı. 3. Sezonda da aynı başarıyı devam ettirmek isteyen dizinin çekimlerinin ağustos ayının ortalarında başlaması planlanıyor. 3. Sezon ve 48. Bölüm fragmanlarının Kanal D ekranlarında çekimlerin başlamasının ardından yayınlanacağı tahmin edilirken dizinin yeni bölümlerinin ise Kanal D yeni yayın dönemiyle birlikte başlaması ve Eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin merakla beklenen 3. Sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu da olması beklenirken dizinin sevilen karakteri Nalan’ın yeni sezonda Hayri’yle neler yaşayacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizinin 47. Bölüm sezon finalinde ikili ilk kez yakınlaşmışlardı. 3. Sezonun hikayesinin yoğunlukla bu ikili üzerine kurulması bekleniyor.

Camdaki Kız Oyuncuları Kimler?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan camdaki Kız’da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Burcu Biricik (Nalan)

·         Cihangir Ceyhan (Hayri)

·         Selma Ergeç (Selen)

·         Enis Arıkan (Muzo)

·         Feyyaz Şerifoğlu (Sedat)

·         Nur Sürer (Feride)

·         Şerif Erol (Adil)

·         Hande Ataizi (Cana)

·         Tuğrul Tülek (Levent)

·         Nihal Menzil (Hafize)

·         Feri Baycu Güler (Döndü)

·         Devrim Yakut (Gülcihan) ve

·         Tamer Levent (Rafet) gibi isimler yer alıyor.

30-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar