Zengin Kız Dizisinin Neslihan Köksal’ı Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Zengin Kız Dizisinin Neslihan Köksal’ı Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?
Son dönemlerin genç ve başarılı oyuncularından olan Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni dizisi belli oldu. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Televizyon kanalları yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizilerinin hazırlıklarını yapımcı şirketler aracılığı ile sürdürüyorlar. Bu sezon yine pek çok yeni yapımın seyirciyle ilk kez buluşacak. Yapım şirketleri hazırlamaya başladıkları projelerini bir an önce hayata geçirebilmek ve sete çıkarak çekimlere başlayabilmek için olağan üstü bir çaba harcıyorlar. Artık yeni yayın dönemi olan eylül ayına sadece bir ay kalırken kanallar da yeni yapımlarını bir bir duyurmaya başladılar. Medyapım tarafından Fox Tv için projelendirilen ve yeni yayın döneminde kanalın iddialı projelerinden olacağı belirtilen Zengin Kız adlı dizi içinde çalışmalar şu sıralar cast üzerine yoğunlaşmış durumda. Dizinin başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Alina Boz ile Tarık Emir Taro rol alırken dizinin bir diğer ünlü ismi ise Hazal Filiz Küçükköse oldu.

Neslihan Köksal’ı Canlandıracak

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde başlayacak ve Medyapım tarafından hazırlanan yeni dizi Zengin Kız’ın hazırlıkları devam ediyor. Ağustos ayı ortalarında sete çıkması beklenen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Önceleri fakir olan ve bebek bakıcılığı yapan Zeynep at yarışları bağımlısı babasıyla yaşarken bir anda eline büyük bir para geçer ve Zeynep bu saatten sonra zenginlikle imtihan olmaya başlar. Dizide Neslihan Köksal karakterini canlandıracak başarılı ve güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ise hikayede oldukça kritik ve etkileyici bir konumda bulunuyor. Küçükköse’nin Zengin Kız dizisindeki performansı merakla bekleniyor.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Zengin Kız adlı diziyle yeniden ekranlara dönecek olan Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından başladığı üniversite eğitimine halen devam eden Hazal Filiz Küçükköse oyunculuğa merak salarak bu mesleği yapmaya başlamıştır. Ünlü ve başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Hazal Filiz Küçükköse’nin rol aldığı yapımlar arasında, Deniz Yıldızı, Kalbim seni Seçti, Ustura kemal, Uçurum, Beni Affet, Günahkar, Kara sevda, Rüya, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Zemheri ve Kötü Adamın 10 Günü adlı yapımlarda rol almıştır. Güzel oyuncunun sevenleri oyuncunun yeniden ekranlara dönecek olması dolayısıyla oldukça sevindiler.

30-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar