Camdaki Kız Dizisi Bu Sezon 2 Haneli Reyting Elde Eden İlk Dizi Oldu

Camdaki Kız Dizisi Bu Sezon 2 Haneli Reyting Elde Eden İlk Dizi Oldu
Camdaki Kız dizisini bu sezon yeni bir başarıya imza attı. Yeni sezonda ilk kez 2 haneli reytingi elde eden dizi olmayı başardı.

Kanal D ekranlarında Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanarak ekranlar da yerini alan Camdaki Kız yeni sezon da bir ilk imza attı. Yayınlanan her bölümü ile büyük merak ve heyecan uyandıran dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesi çok beğeniliyor. Her hafta ilerleyen bölümler de konunun derinleşmesi ile izleyicisini ekran da tutmayı başarabilen Camdaki Kız reytingleri çok daha iyi noktalara taşıyor.  

Camdaki Kız ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanarak büyük bir beğeni topladı. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği ve senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı dram türündeki dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanarak izleyenlerinin karşısına çıkarılmıştı. İkinci sezonda hız kesmeden devam eden hikâyesi büyük bir başarıya imza atmasına olanak sağladı.

Yeni sezonda Eylül ayında başlayan dizilerin başında gelen Camdaki Kız, yürütmüş olduğu etkili süreç ile herkesi kendisine hayran bıraktırıyor. Dizinin senaryosu da, oyunculuk performansları da herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

Camdaki Kız dizisi için sürecin çok iyi gidişi reytingler noktasında kimseyi şaşırtmadı. Kanal D ekranlarında Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 16. bölümü ile bu sezona ait bir ilki gerçekleştirdi. Yeni sezonda şimdiye kadar hiçbir dizi iki haneli reyting oranlarına ulaşmayı başaramamıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda muhteşem performans gösteren Camdaki Kız 16. bölümü ile bu sezon iki haneli reytingleri elde etmeyi başaran ilk dizi oldu.

Her Perşembe akşamı aynı saat de seyircisi ile buluşan Camdaki Kız farkını ortaya koymayı başardı. Başrollerinde ünlü oyuncu Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizi yeni sezonun en iyi yapımı olduğunu herkese kanıtlamış oldu. Bu sezon Camdaki Kız’ın reytinglerde ki yükselişinin gelecek bölümlerde de devam etmesi bekleniyor.

Camdaki Kız 16. bölümü ile büyük başarıya imza attı. Tüm kategorilerde sadece birinci olmayan rakiplerine bile fark atarak reytingler de ismini yazdırmayı başardı. AB kategorisinin yanı sıra ABC1’de de iyi reyting artışı yapan Camdaki Kız dizisinin gelecek haftalarda bu kategoride de iki haneli reytinglere ulaşmasının ihtimali çok yüksek görünüyor.

23-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar