Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye RTÜK'ten ceza

Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye RTÜK'ten ceza
Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye RTÜK'ten ceza. Camdaki Kız Nalan kimdir? Camdaki Kız çok konuşulan sahne. Camdaki Kız izle.

Kanal D kanalının sevilen dizisine RTÜK'ten ceza geldi. Camdaki Kız dizisine ceza yağmuru! Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye ceza. Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye RTÜK'ten ceza Camdaki Kız bekaret testi sahnesi. Camdaki Kız canlı izle. Camdaki Kız yeni bölüm izle. Camdaki Kız dizisi ile ilgili tüm gelişmeler bu yazımızda.

RTÜK, Camdaki Kız dizisine para cezası kesti. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenlerin beğenisini kazanmayı başaran Camdaki Kız dizisine RTÜK'ten para cezası geldi. 'Manevi değerlere ve genel ahlaka aykırı' olduğu gerekçesiyle Camdaki Kız dizisinin yayınlandığı kanala para cezası kesildi.

Camdaki Kız dizisinde çok konuşulan sahneye RTÜK'ten ceza

Camdaki Kız yayınlanan yeni bölümlerde, toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınların psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı sahnelere yer verilmesi nedeniyle önce seyircisinden yoğun  şikayet almış daha sonra ise üst kurul tarafından incelemeye alınmıştı. Dizide yer alan Nalan karakterinin ise, annesi tarafından baskı ve kontrol altında tutulduğu, devamlı psikolojik şiddete, bazı anlarda ise fiziksel şiddete maruz kaldığı sahnelere yer verildiği kaydedildi.

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Camdaki Kız dizisinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç otururken, senaryosunda Seda Altaylı Turgutlu yer almaktadır. Yapımcılığını OM Pictures'in üstlendiği Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Burcu Biricik kimdir?

4 Mayıs 1989 yılında dünyaya gelen Burcu Biricik, Antalya doğumludur. Üniversite eğitimi aldığı yıllarda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda eğitim alan Burcu Biricik, çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. 2006 ylında katıldığı güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik, günümüzde Kırmızı Oda dizisinde rol almış ve ardından Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat vermiştir.

Camdaki Kız dizisi her perşembe günü 20:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

28-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar