Payitaht Abdülhamit’in Ahmet Paşa’sı Cem Uçan Kırmızı Oda’da

Payitaht Abdülhamit’in Ahmet Paşa’sı Cem Uçan Kırmızı Oda’da
Tv 8 ekranlarının fenomen haline gelen ve bu sezon başlayan dizisi Kırmızı Oda’da yeni bir hikaye başlıyor. Ünlü oyuncu Cem Uçan ise bu hikayede yer alıyor.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği psikolojik gerilim dizisi Kırmızı Oda her hafta reytinglerde en başarılı yapımlar sıralamasında ilklerde yer alıyor. Dizi başladığı günden itibaren üst düzey oyuncularla çalışıyor ve bölümlük hikayeleri ekrana taşıyor. Dizide konu olan bölümlük hikayeler ortalama 5 – 10 arasında olurken bu hikayelerde rol alan oyuncularda beş ya da 10 ve daha fazla bölüm için dizide yer alıyor. Şu ana kadar Burcu Biricik, Erkan Petekkaya,  Aslıhan Gürbüz, Yiğit Özşener, Celil Nalçakan ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin yer aldığı dizide yeni bir hikaye başlıyor. İranlı bir ailenin hikayesi olarak ekrana gelecek hikaye için yine usta isimler diziye konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Bunlar Payitaht Abdülhamit’ten geçen bölüm ayrılan usta oyuncu Cem Uçan ve İranlı oyuncu Taires Farzan oldu.

Cem Uçan Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda bu hafta yeni bir hikayeyle ekrana gelecek. İranlı bir ailenin hikayesini izleyecek olan seyirci bu hikayede yine usta oyuncuları görecek. Son olarak Payitaht Abdühamit’te Ahmet Paşa karakterini canlandıran usta oyuncu Cem Uçan İranlı ailenin hikayesinde yer alacak. İranlı bir kişiye hayat verecek olan Cem Uçan’ın iki eşinden birine ise İranlı güzel oyuncu Taires Farzan hayat verecek. Şimdiden merakla beklenen hikayede seyirci yine gerilimli bir konuyu seyretme imkanı bulacak. Payitaht Abdülhamit’te Ahmet Paşa karakteriyle rol alan ve seyircinin çok sevdiği Cem Uçan’ın Kırmızı Oda’da Doktor Hanım karşısındaki performansı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Taires Farzan Kimdir?

Kırmızı Oda’da Cem Uçan’a eşlik edecek olan Taires Farzan aslen İranlıdır. İran Devriminden sonra Türkiye’ye gelen oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan en çok bilineni Yönetmenliğini Ben Affleck’in yaptığı ve tüm dünyada başarılı bir gişe yapan Argo adlı yapımdır. Oyuncu bu yapımla her kesim tarafından tanınmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Sandstern

·         Adam ve Çocuk

·         Pia

·         Argo

·         Oflu Hocayı Aramak

28-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar