Oğlundan haber alamayan Özcan Deniz'den suç duyurusu

Oğlundan haber alamayan Özcan Deniz'den suç duyurusu
Özcan Deniz'den eski eşine suç duyurusu. Özcan Deniz'in eski eşi kimdir? Özcan Deniz rol adlığı dizi. Seni Çok Bekledim izle.

Özcan Deniz, oğlunu göremediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Özcan Deniz ile eski eşi arasında yaşananlar. Özcan Deniz'in eski eşinden itiraflar. Özcan Deniz eski eşine şiddet uyguladı iddiası. Özcan Deniz'in eski eşi kimdir? Özcan Deniz kimdir? Feyza Aktan kimdir? Seni Çok Bekledim izle.

Günümüzde eski eşi Feyza Aktan ile yaşadıkları ile gündeme gelen başarılı oyuncu Özcan Deniz, soluğu mahkemede aldı. Oğlunu göremediği ve haber alamadığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulunan Özcan Deniz, yaptığı açıklama ile ateş püskürdü. Oğlu Kuzey'den günlerdir haber alamadığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunan Özcan Deniz, bugün oğlunun doğum günü olduğunu ve kendisine ulaşamadığını açıkladı. İşte savcılık sonrası açıklama yapan Özcan Deniz'in sözleri;
'10 gündür oğlumdan haber alamıyorum. Güvenlik kamerasından bazı görüntüler gördüm, tedirgin oldum. Onlar bende kalsın. Savcılığa sunduk. Oğlumun bugün doğum günü. Onunla bir araya gelemiyorum' dedi. Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan, Özcan Deniz'den şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurarak şikayetçi olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkan oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, muhabirleri sorularını şu şekilde yanıtladı; 'Görüyorsunuz ben burada hukuksal olarak haklarımı arıyorum. Bunun cevapları burada verilir. O yüzden bu magazinel bir durum değil benim için. Hepsinin cevaplarını alacaksınız. Hepsi yargıda olan durumlar. Ne desem yargıyı etkilemiş olurum' dedi.

Eski eşi Feyza Aktan, Özcan Deniz ile iligli flaş iddiada bulunmuştu!

1 yıllık birlikteliğin ardında dünyaevine giren Feyza Aktan ile Özcan Deniz arasında sular durulmuyor. 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanan çift, hakkında ortaya atılan iddialar şaşkına çevirdi. Feyza Aktan, geçtiğimiz günler eski eşi Özcan Deniz'den birlikte oldukları süre içerinde defalarca şiddete maruz kaldığını dile getirmiş ve  bu nedenle şikayetçi olmuştu. Feyza Aktan'ın mahkemeye sunduğu dilekçede, Özcan Deniz'in çok kez Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı,  aynı zamanda evli oldukları süre içinde aldatıldığını belirtmiştir. Ancak Özcan Deniz, tüm bu iddiaları yalanlayarak beraatını istemişti. Şimdi ise Özcan Deniz, oğlu Kuzey'i göremediği gerekçesiyle Feyza Aktan'dan şikayetçi olmuştur. 

28-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar