Camdaki Kız Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! 3. Sezon Ne Zaman?

Camdaki Kız Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! 3. Sezon Ne Zaman?
Kanal D ekranlarının her Perşembe severek izlenilen Camdaki Kız dizisi sezon finali kararını verdi. Camdaki Kız dizisi sezon finali ne zaman? Camdaki Kız 3. Sezon ne zaman?

Psikiyar Doktoru Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanmış, dram, aşk ve psikoloji türündeki dizisidir. OGM Pictures şirketi tarafından çekilen, Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan başrolünde Burcu Biricik’in oynadığı dizide ‘Nalan’ karakterini canlandırdığı Camdaki Kız dizisi ilk bölümü ile 8 Nisan 2021 tarihinde ekranlara gelmişti. Nalan zeki, güzel ve temiz kalpli genç bir kadındır ancak normal kadınlardan çok farklı olan, herkesten sır gibi sakladığı gizli tarafları vardır. Nalan’ın annesi zannettiği ama aslında anneannesi olan Feride Hanım, gerçek kızı ve Nalan’ın annesi olan Sema’yı yıllar önce kaybedince, tekrar aynı şeylerin olmaması için Nalan’ı çok sıkı tedbirlerde ve katı kurallarla büyütmüştür. Dizi, Nalan’ın bu zorlu ve sırlarla dolu hayatını konu ediniyor. İlk bölümden itibaren ilgiyle izlenen dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Proje tasarımını Gülseren Budayıcıoğlu’nun, besteciliğini Fırat Yüksel’in üstlendiği Camdaki Kız dizisi sezon finali vereceğini açıkladı. İzleyici tarafından sezon finali tarihi ne zaman? Merak ediliyor. Camdaki Kız dizisi 3. Sezon ne zaman? İşte merak edilenler…

Camdaki Kız Dizisi Sezon Finali Tarihi Ne Zaman?

Başrollerinde Burcu Biricik’in Nalan karakteri ile rol aldığı Camdaki Kız dizisi 8 Nisan 2021 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmiş 9 bölüm yayınlanmıştı. 2021 yılında ayrıca 47. Altın Kelebek Ödüllerinde ‘En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülmüştü. 2 sezondur ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisi 23 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 48. Bölümü ile 2. Sezon finalini yapacak.

Camdaki Kız dizisinin 2. Sezonunda reytinglerde inişli çıkışlı bir tablo çizdi. İstikrarlı bir sezon geçirmeyen Camdaki Kız birçok yapımın sezonun başında ve ortasında yer alması ile zor zamanlar geçirdi. Her hafta Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kız dizisine rakip olarak, Survivor All Star, Bir Zamanlar Çukurova, Mahkum gibi diziler yer alıyordu.

 

O yüzden final kararı bile almaya niyetlenen dizi, sezonun sonuna doğru reytinglerini yükseltti ve final kararından döndü. Diziyi uzatma kararı alarak 2. Kez sezon finali yapacak Camdaki Kız dizisi 3. Sezonda da devam edecek.


Camdaki Kız Dizisi 3. Sezon Ne Zaman?

Başrollerini Burcu Biricik (Nalan İpekoğlu Koroğlu), Feyyaz Şerifoğlu (Sedat Koroğlu), Cihangir Ceyhan (Hayri Ersoy), Enis Arıkan (Muzaffer Koroğlu/Namıdeğer Muzo), Selma Ergeç (Selen Koroğlu), Engin Şenkan (Cavit Koroğlu), Devrim Yakut (Gülcihan Koroğlu), Tamer Levent (Rafet Koroğlu), Nur Sürer (Feride İpekoğlu), Hande Ataizi (Cana), Leyla Feray (Pera) ve Tuğrul Tülek (Levent)’in paylaştığı 2.Sezonuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı ‘Camdaki Kız’ 2022-2023 dizi sezonunda Eylül 2022 de kaldığı yerden devam edecek. 

Çekimleri tamamlayan dizi ekibi hep birlikte tatile çıktı. Birlikte poz verdikleri fotoğrafı Enis Arıkan sosyal medya hesabından paylaştı. 

08-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar