Kardeşlerim Dizisi Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! 3. Sezon Ne Zaman?

Kardeşlerim Dizisi Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! 3. Sezon Ne Zaman?
Atv’nin sevilen dizisi ‘Kardeşlerim’de sezon finali tarihi belli oldu. NG Medya tarafından yayınlanan Kardeşlerim dizisi ne zaman sezon finali yapacak? 2. Sezon ne zaman?

NG Medya’nın yapımını üstlendiği Atv nin ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisi ilk bölümü ile 20 Şubat 2021 tarihinde ekranlara geldi. İlk bölümünden bu yana büyük ilgiyle izlenen dizi ciddi bir izleyici kitlesine sahip. Reytingleri yüksek gelen dizi için 2. Sezon finali tarihi de belli oldu. 3. Sezon ile önümüzdki dönemde de ekranlara gelmeye devam edecek. Yapımcılığını Nazlı Heptürk, Uğur Türkmen, Gökhan Erkal’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meriçli’nin kaleme aldığı, yönetici yardımcılığını Resul Özkaya’nın, Öyküsünü Gül Abus Semerci’nin, besteciliğini Güliz Ayla ve Alp Yenier’in üstlendiği Kardeşlerim dizisi dram, gençlik ve aşk temalı bir dizidir. Dizinin başrollerini Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete paylaşıyor. Dizinin fanları tarafından sosyal medya hesapları açılmış paylaşımlar yapılırken her hafta diziyle alakalı kişiler yada konular TT oluyor. Bu başarılı yapımın sezon finali vereceği duyurulmuştu. Önümüzdeki sezonda da devam etmesi planlanan Kardeşlerim dizisi sezon finali ne zaman? Kardeşlerim dizisinin 3. Sezonu ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları habermizde…

 

Kardeşlerim Dizisi Sezon Finali Tarihi Ne Zaman?

Atv ekranlarının sevilen yapımı Kardeşlerim dizisi 2 sezondur her hafta Cumartesi günleri ekranlarda izleyici ile buluşuyor. İlk bölümü ile 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisi 4 Haziran Cumartesi 55. Bölümü ile ekranlara gelmişti. 11 Haziran 2022 Cumartesi günü 56. Bölüm ile 2. Sezon finalini yapacak.

Cumartesi günleri reytingi yüksek iki diziden biri olan Kardeşlerim dizisi, rakibi Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta sezon finali yapması ile son yayınlanan 55. Bölümü ile reytinglerde ilk sıraya oturdu. 1. Sezonunda AB ve ABC1’de reyting birincisi olaran Kardeşlerim dizisi 2. Sezonunda da 2. Sırada iyi bir sonuç ile başarısını sürdürdü. Hal böyle olunca dizinin 3. sezonunun da olması kaçınılmaz oldu. Ayrıca dizi ‘For My Family’ ismiyle yurtdışına açılan dizi yurtdışında da büyük ilgi görmeyi başardı.

Genç bir oyuncu kadrosu olan dizinin başrol ve karakterlerine Celil Nalçakan (Akif Atakul), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Cüneyt Mete (Orhan Eren), Yiğit Koçak (Ömer Eren), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren), Ahu Yağtu (Suzan Ercan Atakul) ve Simge Selçuk (Nebahat Şen) gibi isimler rol alıyor.

 

 Kardeşlerim Dizisi 3. Sezon Ne Zaman?

11 Haziran 2022 Cumartesi günü 2. Sezon finalini yapacak olan Kardeşlerim dizisi, kısa bir yaz arası verip üçüncü sezon için ağustos ayı sonunda yeniden sete çıkacak ve Eylül ayında 3. Sezon ile Atv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

 

Kardeşlerim dizisinden 52. Bölümde Harika karakterini canlandıran Gözde Türker dizinin önemli bir karakteriyken dizi ekibine veda etmişti. Ayrıca diziye son 4 bölüm kala 4 bölümde yer almak için konuk oyuncu olarak Usta oyuncu Yıldız Kültür dahil olmuştu.

 

Kardeşlerim dizisinde 2. Sezonda bazı oyuncuların ayrılacağı tahmin edilirken, 3. sezon kadrosuna yeni oyuncuların dahil olması bekleniyor. Yenilenmiş kadrosu ve yeni hikayeleri ile Kardeşlerim dizisi izleyici karşısına çıkmayı hedefliyor. Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonda 1. tahtına yeniden kavuşmak için büyük bir atak yapacağı tahmin ediliyor.

 

08-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar