Gönül Dağı Final Ne Zaman?

Gönül Dağı Final Ne Zaman?
TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı final tarihi merak ediliyor. Gönül Dağı ne zaman final yapacak? Gönül Dağı 3. Sezon var mı? işte merak edilenler…

Özlenen bir Anadolu dizisi… Gönül Dağı ilk sezonundan itibaren çok beğenilen ilgiyle izlenen dizi Gönül Dağı, etkileyici hikayesi ve Anadolu’nun tüm yörelerinden oluşan türküleri ile evlerinize konuk oluyor. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden uyarlama olan dizi, ilk sezonuyla çok beğeni aldı ve 2. Sezonu çekilen dizi bu sezonuyla da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit, Teoman Gök tarafından kaleme alınan, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, yaratıcı yönetmenliğini Ahmet Teke ve görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın yaptığı dizinin müziklerini Engin Arslan, Mayki Murat ve Sunay Özgür bestelemektedir. Dizinin izleyicileri tarafından Gönül Dağı ne zaman bitiyor? Gönül Dağı ne zaman final yapacak? Merak ediliyor. İşte diziyle ilgili merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Gönül Dağı Ne Zaman Final Yapacak?

Köprü Film yapımcılığın imzasını taşıyan, TRT 1 ekranları için çekilen dizi Gönül Dağı, özlenilen bir bozkır hikayesi olarak Anadolu kültürünü işleyen, eski zamanlara izleyiciyi götüren hatıralara uzanan biri dizi… Sıcacık bir aile, komedi, dram ve aşk konularını güzel bir dille izleyiciye aktarıyor. Bu güzel dizinin ciddi bir izleyici kitlesi bulunuyor. Gönül Dağı’nın final yapıp yapmayacağı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

 
Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın paylaştığı, başrole Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınarkaya, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Eser Eyüpoğlu, Ege Aydan, Feyza Işık, Gülhan Tekin, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Ulviye Karaca, Şebnem Dilligil, Cemil Şahin ve Çiğdem Aygün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

 

Gönül Dağı dizisi başarılı geçen ilk sezonun ardından bu yıl 2. Sezonu ile 2021-2022 yılında ekranlara geldi. İlk sezonu aratmayan başarılı performansıyla ve akıcı hikayesiyle yine reytingleri alt üst etmeyi başaran dizi için Gönül Dağı hayranlarına güzel bir haber… Ufukta final gözükmüyor. Dizi final yapmayacak, sezon finali yapacak.

 

 Gönül Dağı 3. Sezon Var Mı?

İlk bölümü ile 17 Ekim 2020 tarihinde TRT1 ekranlarına gelmeye başlayan Gönül Dağı, yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Sloganı ‘Bozkırda bir Anadolu masalı’ olarak dizinin afişinde yayınlanmıştır.

 

Dizi, Gedelli adındaki bir kasabada yaşayan üç tane amcaoğlunun, Taner Kaya (Berk Atan), Veysel Kaya (Semih Ertük), ve Ramazan Kaya (Cihat Süvarioğlu) yani üç kuzenin hikâyesini anlatmaktadır. Çocukluk yıllarından beri bir şeyleri icat etme, teknolojik araçlarla uğraşıp tamir etme gibi küçük çapta mucitlikler yapan bu üç kuzen, büyüdüklerinde de icatlar yapmaya devam ediyor ve farklı bir kanat yapısıyla bir uçak geliştiriyorlar. Üç amcaoğlunun mucitlikleri aşkları ve aileleriyle ilgili küçük kasabalarında hikayeleri konu ediliyor.

 

Sürükleyici hikayesi çok sevilen Gönül Dağı dizisi 3. Sezon onayını aldı. Gönül Dağı 3. Sezonu ile önümüzdeki dönem de devam edecek.

 

Gönül Dağı Sezon Finali Ne Zaman?

Gönül Dağı dizisi her Cumartesi TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2. Sezonu ile yaklaşık 60 küsur bölüm yayınlanan dizinin sezon finali merak ediliyor.


Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden, ‘Bozkırda Altmışaltı’ kitabından  uyarlama olan dizi, hikaye yoğunluğuna bakıldığında 4 sezonluk konu barındırdığı biliniyor. Böyle reytingleri devam ederse Gönül Dağı uzun yıllar sürebilir. Gönül Dağı’nın bu yıl ekranlara gelen 2. Sezon finali Haziran 2022 tarihinde olacak.



Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Gönül Dağı dizisi Yozgat’ta Bozkır’da geçtiği bilinse de, aslında çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşen dizinin aldığı başarılı sonuçlar ile oyuncularını ve yapım ekibini memnun etti.



Kültürümüzü ve aile yapımıza uygun bir dizi olan Gönül Dağı dizisi izleyiciyi de en çok güldüren, mutlu eden ve birlikteliği özendiren bir dizi olması sebebiyle aynı zamanda dizinin hem maliyetinin çok düşük hem de reytinglerinin çok yüksek gelmesi nedeniyle TRT1 yönetimi tarafından en az 3 sezon Gönül Dağı dizisi ile yolunda devam etmeyi planlıyor.




TRT yönetimi, Gönül Dağı ile 3. Sezon için imza attı. Gönül Dağı dizisi yaz dönemi için vereceği aranın ardından Amcaoğullarının sevilen hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Gönül Dağı 3. Sezon (2022-2023 sezonu) Eylül ayında TRT1 ekranlarında olacak…

23-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar